Balul bobocilor FJSC Archives #1

0
206

Sătui de baluri trandiţionale cu prinţesici și prințișori, cu rochii de nașă și probe banale, o echipă frumoasă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu ceva mai multă experiență, a creat un concept fresh care îmbină arta comunicării cu arta în forma ei pură.

Ne dorim să fiți parte din întreg, din poveste și din schimbare, așa cum v-o propunem noi. Ne dorim să ducem povestea mai departe, an de an și să le oferim actualilor și viitorilor studenți un motiv în plus pentru care să aleagă FJSC.

Nu avem scenă, dar avem un catwalk senzațional unde creativitatea și frumusețea se vor ține de mână. Pentru prima dată vom avea o petrecere studențească în alt fel. Vino și tu să petreci alături de noi pe ritmuri techno/house/minimal până în zori. Rupe-te de banalitatea adusă de “luni”, de traficul neschimbat și de stresul de la școală, birou sau de acasă.

FJSC Archives #1 reunește pe 12 decembrie noua generație de oameni activi în industriile creative, viitori jurnaliști, publicitari, comunicatori sau pur și simplu pasionați de scris, advertising and stuff, cu greii scenei audio-vizuale, vechea generație experimentată și gata să dea mai departe invătăturile profesionale, dar și de lifestyle, creând astfel un get-together cool, de povestit a două zi.

Story-ul este asezonat cu un line-up atent ales, care vă îndemnă la dans toți iubitorii de petreceri cu muzică bună, good vibes și dimineți de neuitat!

La platane se vor afla cei 5 dj veșnic prezenți la marile petreceri din toată țara: SUCIU, TOMASAN, THE RABBIT KING, VOI CU ȘI ANDREIU.

Expirat Halele Carol este locul în care îți vei petrece a doua seară de luni din decembrie, într-un cadru de vis, făcandu-te să uiți de rutină zilnică de la facultate, birou sau de traficul de la ora 7, deschizându-ți apetitul pentru următoarele petreceri din vacanța de iarnă!

Ne vedem la FJSC ARCHIVES#1!

Rezervă-ți intrarea la petrecere printr-un mail care să conțină NUME, PRENUME (și facultatea pe care o urmezi- în cazul studenților) pe anacarmendragos@gmail.com și revenim noi cu toate detaliile!

(Hurry up, invitații în număr limitat)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.