duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipBalul Bobocilor din UBB - o seară a dansului și tematicilor trăznite

Balul Bobocilor din UBB – o seară a dansului și tematicilor trăznite

Întâmpină cu entuziasm momentele incitante ale studenției și amână panica de dinaintea sesiunii la Balul Bobocilor!

Cel mai râvnit eveniment studențesc al lunii octombrie se apropie cu pași repezi și cu multă extravaganță spre deliciul și nerăbdarea tuturor tinerilor dornici de distracție. “Lasă-mă papa la bal” vor spune simultan studenții care vor participa în noaptea din 26 octombrie 2017 la Balul Bobocilor din UBB.

Toată lumea este așteptată, începând cu orele 22:00, în Euphoria Music Hall.  Aici, participanții se vor antrena pe hiturile consacrate ale anilor ’90 și vor fi îmbrăcați în cele mai creative combinații vestimentare, cele mai trăznite culori alese și cu cele mai dezinvolte mișcări de dans!

Evenimentul va promova un concept de tradiție al petrecerilor din Cluj-Napoca, și anume, kitsch party!

La Balul Bobocilor din UBB, voi atribuiți o definiție neconvenționalului!

Alătură-te și tu și lasă-te purtat de val în timp ce te bucuri de o atmosferă legendară pe ritmurile celor mai apreciate melodii din anii ’90.

Evenimentul este organizat de către Organizația Studenților din Universitatea Babeș – Bolyai, în parteneriat cu Omnipass și Euphoria Music Hall.

Achiziționrea biletelor se va putea face de la Căsuța Galbenă din Campusul Hașdeu (Strada Păstorului nr. 11) sau de la sediul Omnipass ( Strada Avram Iancu Nr. 27 ), la prețul de 15 lei. Bilete se vor găsi și la locație în data evenimentului la prețul de 20 de lei, sau la voluntarii OSUBB.

Tu te-ai pregătit de kitsch?

 

Denisa Goran
Denisa Goran
"A smooth sea never made a skilled sailor".
RELATED ARTICLES

Most Popular