Pe 4 și 5 iulie, Backyard Weekend aduce visul a două nopți de vară la Timișoara: 36 ore de muzică non-stop, 21 de artiști străini și locali aleși pe spânceană, două scene asortate muzical, totul într-un colț de rai forestier.

La Backyard Weekend, dansăm fără griji sub cerul liber, indiferent că e înstelat sau însorit. Marii artiști care cutreieră lumea în lung și-n lat se opresc pe scena noastră și împrăștie poftă de dans printre prietenii care sorb dintr-un cocktail tropical. La KM6 pe DN69 Timişoara-Arad, dansul intens va fi întreținut în acest an de fenomenul neo-soul Akua Naru, șarmanții AME cu bunătăți house direct din Berlin, vizionarul producător britanic de dubstep Emalkay, uraganul drum&bass The Upbeats și ”țarul techno” Andrey Pushkarev din Moscova, alături de un colaj complet de artiști locali: Ada Kaleh, Golan, Atapy, Angel, Fouchat, Giuser, Mighty Boogie, We Are Creepz, Punu, Kapno, Vali Florea, Ulises, Deeproots, Tudor și Cristian Gherghely.

Pe timp de zi, ne legănăm în hamace pe un fond muzical select, urmărim cu sufletul la gură proiecții de film și ne răsfățăm cu delicatese culinare. După patru ediții bucureștene alături de Patrice, Nouvelle Vague, Grandmaster Flash, Perseus, Sofa Surfers, Krystal Klear sau Dub FX, Backyard Weekend pornește în turneu, cu prima oprire la Timișoara. Începând din acest an, festivalul, găzduit de spații de poveste, explorează noi teritorii pentru dans și antren din țară, răspândind desfătare urban-estivală.

Biletele sunt disponibile în avans la prețul de 29 de lei până pe 31 mai și 39 de lei până pe 3 iulie, iar la intrare prețul va fi de 59 de lei pentru ambele zile de festival. Pentru acces în zona de camping, la prețul biletului se adaugă 10 lei/cort.

LINE UP

AME

AKUA NARU

EMALKAY

THE UPBEATS

ANDREY PUSHKAREV

GOLAN

ADA KALEH

MIGHTY BOOGIE

FOUCHAT

ATAPY

ANGEL

WE ARE CREEPZ

GIUSER

BIA

PUNU

ULISES

VALI FLOREA

DEEPROOTS

TUDOR

KAPNO

CRISTIAN GHERGHELY

BILET:

ÎN AVANS:

  • 29 RON – 15 mai – 31 mai
  • 39 RON – 1 iunie – 3 iulie

LA INTRARE:

  • 59 RON pentru ambele zile de festival

Pentru acces în zona de camping, la prețul biletului se adaugă 10 lei/cort.
Biletele sunt disponibile în avans în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Tomtix.ro și Bilete.ro.

 

DETALII:
DATA: 4-5 IULIE 2015
ORA DE ÎNCEPERE: SÂMBĂTĂ, ORA 14:00
LOCAȚIA: KM 6, DN69 TIMIȘOARA-ARAD

LINK EVENIMENT FACEBOOK:
https://www.facebook.com/events/825868800795527/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here