Backyard Weekend 4-5 IULIE

0
226

Nerăbdători ca niște copii în dimineața de Crăciun, numărăm secundele până la Backyard Weekend! Cele 36 de ore de muzică non-stop și atmosferă ludică se apropie vertiginos, entuziasmul crește exponențial, iar pregătirile de festival sunt în toi. Visul a două nopți de vară timișoreană începe cu zâmbetul pe buze sâmbătă, 4 iulie, la kilometrul 6 de pe DN69 Timișoara-Arad.

Pentru copilul din noi, răsfățat de ritmurile emanate la cele două scene de AME, EMALKAY, AKUA NARU, ANDREY PUSHKAREV, THE UPBEATS, GOLAN, ADA KALEH, ATAPY, MIGHTY BOOGIE, FOUCHAT, ANGEL, GIUSER, DEEPROOTS, BIA, WE ARE CREEPZ, PUNU, VALI FLOREA, ULISES, TUDOR, KAPNO și CRISTIAN GHERGHELY, la Backyard Weekend joaca este un stil de viață.

În luminișul forestier, punem în joc deliciozități festival-chic, fie că sunt culinare, artistice sau muzicale. Pe timp de zi de vară, încingem cu gașca un turneu de volei, jonglăm plini de voie-bună cu fluturașul de badminton prin aer sau lansăm spre soare baloane supradimensionale de săpun, totul într-un peisaj forestier luxuriant.

Legănându-ne între veselie dansantă și relaxare estivală, pentru două zile intrăm în jocul Backyard Weekend. Fie că sorbim cu poftă dintr-o limonadă fresh, lenevim în hamacele de sub umbrar sau încercăm să ajungem cu leagănul cât mai aproape de coroanele copacilor ca-n copilărie, pe 4 și 5 iulie ne bucurăm de vacanță ca niște copii în curtea din spate.

BILETE:

ÎN AVANS: 39 Lei – 01.06 – 30.06
LA INTRARE: 59 Lei – pentru ambele zile de festival

Pentru acces în zona de camping, la prețul biletului se adaugă 10 lei/cort.
Biletele sunt disponibile în avans în rețelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro, Tomtix.ro și Bilete.ro.

DETALII:

DATA: 4-5 iulie 2015
ORA: 12:00

LOCAȚIE: TIMIȘOARA
ADRESĂ: KM6, DN69 TIMIȘOARA-ARAD

https://www.facebook.com/events/265840763587815/

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.