B.U.G MAFIA – Românie, Fă Gălăgie! Program și Reguli de Acces

  0
  227
  B.U.G. Mafia-afiș

  Pe data de 8 iunie 2019, la Arenele Romane va avea loc „Românie, Fă Gălăgie!”, festival urban prezentat de B.U.G. Mafia.

  Alături de B.U.G. Mafia, afișul „Românie, Fă Gălăgie!” 2019, îi va include pe El Nino, Killa Fonic, Nane, Nosfe, Chimie, Bad and Boujee. Aceasta va fi cea de a doua ediție „Românie, Fă Gălăgie!”, după show-ul concept produs de B.U.G. Mafia tot la Arenele Romane, în 2017, care i-a avut ca invitați pe Grasu XXL, CTC, Killa Fonic si DJ Oldskull.

  REGULI DE ACCES

  Accesul în incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) începând cu ora 16:00 iar concertele încep de la 16:00. Concertul are loc în aer liber!

  La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

  În ceea ce privește regulile de acces, organizatorii roagă publicul să nu vină la concert cu următoarele obiecte, acestea fiind interzise:

  – sticle, conserve,

  – mâncare sau băuturi de orice fel,

  – artificii, arme, obiecte periculoase,

  – umbrele (vă rugăm în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine),

  – aparate foto profesionale sau semi-profesionale( obiectiv detașabil),

  – aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

  Organizatorii nu vor stoca și păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

  CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

  – Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura dată. Biletul în baza se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

  – Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-si cumpere alte bilete.

  – Este strict interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț. Organizatorii iși rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

  – Posesorii de bilete la categoriile Premium și Golden Ring vor primi la acces brățări speciale ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brățările trebuie păstrate la mână, exact așa cum au fost puse, pe toată durata concertului. Brățările nu sunt transmisibile și nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria C nu vor primi brățara la acces.

  – Posesorii de bilete la categoria Premium vor avea loc în tribună, acces prioritar și acces la bar VIP.

  – Posesorii de bilete la categoria Golden Ring vor avea acces în zona din fața scenei fără loc.

  – Locurile pe scaune în categoria Premium și Acces General se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate.

  PROGRAM

  16:00 – Open Doors

  16:00 – 17:20 – Warm-Up Bad & Boujee

  17:30-17:50 – CHIMIE

  18:00-18:30 – NOSFE

  18:40-19:10 – NANE

  19:20-19:50 – KILLA FONIC

  20:00 – EL NINO

  21:00 – B.U.G. MAFIA

  JETOANE

  – În cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de băuturi, vânzarea acestora făcându-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate.

  – Vânzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

  – Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza pana la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal!

  ACCESUL COPIILOR

  – Accesul copiilor cu varsta sub 7 ani este gratuit si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Bilete gasiti la vanzare atat inainte de concert la preturi speciale, dar si la intrare in ziua concertului.

  – Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar insotite de un adult posesor de bilet valabil.

  – Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult

  – Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

  BILETE

  Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară, urmatoarele prețuri:

  – Presale Premium – 189 lei

  – Presale Golden Ring – 120 lei

  – Presale Acces General – 79 lei

  – Supliment Aftershow Meet&Greet – 2500 lei

  – Supliment Backstage Tour – 450 lei

  – Supliment Soundcheck Access – 200 lei

  La intrare, biletele vor fi disponibile în limita locurilor disponibile și vor avea urmatoarele prețuri:

  – Premium – 200 lei

  – Golden Ring – 140 lei

  – Acces General – 90 lei