miercuri, octombrie 20, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberAwake Spotlight : câștigătorii/ experiențele pe care le vei trăi la festival

Awake Spotlight : câștigătorii/ experiențele pe care le vei trăi la festival

Domeniul Teleki își deschide porțile pentru #AWAKE3, 15-18 august, și devine locul perfect pentru o experiență unică de festival în inima Transilvaniei. Organizatorii au pregătit experiențe diverse și interesante pentru iubitorii de muzică, arte, aventuri și mișcare.

1️⃣ Relaxează-te zilnic lângă lac, în Forest Lounge, cu cărți selectate din Forest Library și aduse de editura Litera. Asigură-te că nu ratezi sesiunea de lectură a cărții recent lansate „Despre tristețea femeilor frumoase” de Andrei Ruse. Vânzarea de carte și sesiunea de autografe sunt programate pentru sâmbătă, 17 august, începând cu ora 17.

2️⃣ Întinde-te, inspiră aerul proaspăt și energizează-te pentru o nouă zi la Serenity Meadow, cu sesiuni matinale de yoga și pilates.

3️⃣ Lasă-ți imaginația să călătorească cu Cinema & Theatre under the Bridge. Teatru pe timpul zilei, filme seara. Caravana Filmelor TIFF revine la AWAKE cu o selecție a celor mai bune scurt-metraje românești, precum și lung-metraje premiate la cea mai recentă ediție. În plus, anul acesta vor fi proiectate scurt-metraje premiate la Festivalul Super de filme făcute de adolescenți. O surpriză pentru participanții la ediția din 2018, și nu numai: premiera filmului Vița de Vie – În corzi.

4️⃣ Accesorizează-te sau cumpără un suvenir AWAKE de la Bazaar:

  • accesorii personalizate și obiecte decor de la Mesteshukar ButiQ
  • haine, accesorii și borsete colorate de la Ucca
  • tatuaje temporare de la Flash Tattoos
  • tricouri de la ColorEscu
  • accesorii, stickere și ochelari de soare de la Charm Shop
  • bijuterii Urban Style
  • accesorii din lemn de la Differenzial Kraft
  • face-painting realizat de Ivona’s Magic Colors
  • tricouri speciale #AWAKE3

5️⃣ Ești gata de aventură? Playground este locul în care lasertag, paintball, tir cu arcul, zorbing, fotbal zorb sau un zbor cu balon cu aer cald te pot scoate din zona ta de comfort. Concurează pentru a câștiga Cupa AWAKE la lasertag, paintball și tir cu arcul.

6️⃣ Feed Your Mind iți hrănește mintea în cadrul platformei noastre de discuții menită să te inspire în fiecare zi până la ora 20. Am pregătit 4 zile de conținut cu speakeri locali și internaționali, care vor aborda probleme actuale în discursuri interactive, ateliere de lucru și paneluri pe teme diverse.

Momente speciale pentru #AWAKE3Cafea cu organizatorii, sesiuni Open Micși Impro Shows. Mai multe detalii despre agendă și invitați pe www.feedyourmind.ro.

Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.awakefestival.ro şi pe pagina oficială de Facebook. Abonamente Sleepy Bird sunt acum disponibile pe  tickets.awakefestival.roiabilet.ro și  eventim.ro, la prețurile de: 209 lei (bilet acces 4 zile) și 239 lei (bilet acces 4 zile + camping). Biletele de 1 zi sunt disponibile la prețul de 109 lei, iar suplimentul de camping se poate achiziționa cu 45 lei.
AWAKE Spotlight și-a ales câștigătorii!

Categoria DJ: Rares Rush cu Albin Kaczka

Categoria Trupe: Adam’s Nest

RELATED ARTICLES

Most Popular