afis Awake3

Domeniul Teleki își deschide porțile in 2019 pentru #NewBohemians: creativi, minți libere, pasionate de reinventare. Cultura neo-boemă este explorată în cele 3 părți ale documentarului.

#AWAKE3 vine in 2019 cu o experiență muzicală atent curatoriată: Netsky, Pussy Riot, Dirtyphonics Liive, Lady Leshurr, De Staat, Triggerfinger, AJ Tracey și mulți alții. AWAKE este cel mai așteptat festival boutique multi-experiențial: lectura sub copacii seculari la Forest Library, filme de Cannes sau piese de teatru independente la Cinema și Theatre Under the Bridge, relaxare cu yoga și pilates la Serenity Meadow, sau accesoriile perfecte în tema festivalului la Bazar. Platforma de discuție, Feed Your Mind, activează doza necesară de inspirație cu panel-uri și workshopuri inovatoare.

Al treilea și ultimul episod #BohemianBlast – Noii Boemi poate fi vizualizat mai jos:

AWAKE 2019 te așteaptă în perioada 15 – 18 august la Castelul Teleki din Transilvania, Gornești, Mureș. Biletele sunt disponibile la tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro. Abonamentele de 4 zile Early Bird sunt disponibile la prețurile de 179 lei sau 209 lei cu camping inclus.