AWAKE adaugă noi nume la line-up-ul celei de-a treia ediții. EnterShikari și Coma se vor alătura artiștilor deja anunțați: Netsky, Pussy Riot,Dirtyphonics Liive, LadyLeshurr, De Staat, Triggerfinger pe Main Stage AWAKE(The Cube).

Enter Shikari, una din primele trupe de electronicore aduc vibe-ul electronic, post-hardcore, rock alternativ și metal. Versurile lor transmit mesaje politice șiadresează teme incomode:schimbările climatice, armele nucleare și capitalismul.Coma este una dintre cele mai iubite trupe rock românești, cu aproape 20 de anide activitate pe scena locală non-metal. Discografia lor Numără 4 albume:”Somn”, „Nerostitele”, „Coma Light” și „Orizont”. Amestecul de versuriemoționale și refrene puternice au devenit o marcă pentru cântecele șispectacolele lor.

Ada Kaleh, Ali Nasser, Andrey Pushkarev, Arno aka Einzelkind, Crihan, DenisKaznacheev, Golan (DJ set), Janeret, Leo Pol (live), Maria vonC, Ruben Keyko,Sweely (live), Varhat si Vlad Dinuse vor alătura scenei dedicate fanilor muziciielectronice. Ada Kaleh este unul dintre cei mai apreciați DJ-i de minimal români șieste bine cunoscut pentru utilizarea sunetelor organice și experimentale. AliNasser va face parte din același line-up The River Stage. Andrey Pushkarev descrieseturile sale de DJ ca o „lucrare de geniu arhitectural, structural și muzical, de latechno melodic la house.

Modificare de ultima oră: din cauza întârzierii lansării noului său album, JP Coopera decis, din păcate, să se retragă din toate evenimentele programate pentruaceastă vară, inclusiv din line up-ul AWAKE. În ciuda eforturilor depuse de ambeleechipe, show-ul nu se va mai putea ține în această vară, dar se încearcăreprogramarea acestuia pentru edițiile viitoare.

AWAKE 2019 va avea loc între 15 și 18 august, pe domeniul Teleki din Gornești, Mureș. Abonamente disponibile pe tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro și eventim.ro la pretul de 179 RON si 209 RON (abonament+camping).

Mai multe detalii despre festivalul AWAKE 2019 găsiți pe site, pe Facebook, Instagram, Youtube sau pe event.