joi, ianuarie 20, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăConcerte si muzicăAWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

AWAKE 2019: Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey

AWAKE a anunțat primii artisti din line-up-ul celei de-a treia editii. Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey vin la cel mai important festival boutique de muzica și arte conexe din România. AWAKE revine în 2019 și se extinde la 4 zile, între 15-18 august, pe spectaculosul domeniul Teleki din Gornești, Mureș.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile și colaborarile cu artiști celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaționale, Netsky ajunge pentru prima data la AWAKE cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzica și milioane de vizualizări pe Youtube. A urmat hit-ul “She`s on my mind” și lansarea primului album în 2017, Raised Under Grey Skies.

Porția de rock este asigurată de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic și experiental. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse sau la festivaluri internaționale de top ca Glastonbury, Sziget și Lowlands.

Despre AJ Tracey, și el pentru prima dată în România, The Guardian a scris că face parte din valul de artiști noi de la festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey și-a lansat albumul de debut, chiar pe 8 februarie 2019.AJ TRACEY afiș

Triggerfinger este o trupa de rock care este adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age și Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formații The Rolling Stones, iar coverul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internațional.

TRIGGERFINGER afișBiletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro și tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziționate la prețul Early Bird de 179 lei (4 day pass) sau 209 lei (4 day pass + camping).

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular