marți, martie 5, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAVON lansează Barometrul culorilor de păr estivale!

AVON lansează Barometrul culorilor de păr estivale!

  • Până acum, cele mai multe dintre femeile care au venit la mare și au trecut prin Gara Constanța în weekend-urile 13 – 14 și 20 – 21 iulie au fost brunete: 43% , față de 41% blonde și 16%, roșcate, conform unui chestionar realizat de AVON în cadrul campaniei BRB Sunt la mare.
  • Orice doamnă sau domnișoară care vine cu trenul în Constanța în weekendurile următoare poate câștiga un produs de îngrijire a părului pe durata verii.

București, 26 iulie 2018 – AVON, specialistul în îngrijirea părului, a lansat în Gara Constanța BRB Sunt la mare, un recensământ al B(runetelor), R(oșcatelor) și B(londelor) de pe litoralul românesc.

În fiecare weekend până la jumătatea lunii august (11 – 12 august), „salvamarii” de la standul AVON din Gara Constanța vor avea grijă să noteze și să documenteze culorile de păr ale doamnelor și domnișoarelor care vin la mare – și să ofere premii pentru îngrijirea părului pe timpul verii. Scopul acestui recensamânt este stabilirea trendurilor de culoare la românce, în sezonul estival.

În primul weekend de BRB Sunt la mare, sute de femei au completat chestionarul și au plecat cu premii din Gara Constanța. Potrivit calculelor ,,salvamarilor” și chestionarelor strânse, în weekendul 13 – 14 iulie, dintre femeile venite pe litoralul românesc, 55% au fost brunete, 28%, blonde și 17%, roșcate.

În weekendul 20 – 21 iulie se pare că dintre femeile sosite la mare cu trenul la Constanța, cele mai multe au fost blonde: 44%, iar 41% au fost brunete și 15%, roșcate.

Pe lângă recensământul B(runetelor), R(oșcatelor) și B(londelor) de pe litoralul românesc, AVON realizează și un quizz prin care stabilește cele mai haioase preferințe estivale pe litoral, în funcție de culoarea părului. Rezultatele vor fi publicate la finalul verii, când vom afla cine merge mai des la mare cu iubitul și cine cu prietenii/prietenele, cine preferă un costum de baie în două piese, unde preferă să se cazeze sau cine alege la plajă șezlongul sau prosopul.

Numărătoarea continuă, iar AVON va publica barometrul actualizat în fiecare zi de luni pe pagina de facebook AVONSpace. La finalul acestui recensământ, după data de 12 august, vor fi anunțate rezultatele finale ale chestionarului.

Și cum AVON îți stă alături toată vara, din peisaj nu puteau lipsi premiile! Pe toată durata BRB Sunt la mare, orice femeie care vizitează standul AVON și își declară culoarea părului, primește un cadou: poate participa la Roata Norocului, unde câștigă pe loc produse AVON de îngrijire a părului sau poate intra în cursa pentru Marele premiu al campaniei, dacă face poză și dă tag @avonspace pe Facebook.

Câștigătoarea Marelui Premiu va fi desemnată prin tragere la sorți, iar în perioada 13 – 17 august, AVON îi va spune sus și tare numele și pe Facebook și pe Instagram.

RELATED ARTICLES

Most Popular