AVANPREMIERĂ! -afis

29 și 30 iunie – 19:00

AVANPREMIERĂ!  Sâmbătă și duminică, de la 19:00, se deschid pentru prima dată porțile Absolutului. Vino și tu la Teatrul Arte Dell`Anima, Bucuresti!

Dacă nu ajungeți acum, pe 10 și 12 iulie, de la 19:00, veți putea revedea din nou piesa de teatru!

Pentru rezervarea de bilete accesați site-ul https://www.mystage.ro/spectacole/acesti-nebuni-fatarnici-1809?af=41

Detalii

„Acești nebuni fățarnici”

„Acești nebuni fățarnici” de Teodor Mazilu, regia Silvia Roman, este o incursiune în lumea escrocheriei, „ciubucurilor” și a viciilor. Spectacolul prezintă într-o dinamică agilă, îmbibată de absurd, IPOCRIZIA și PROSTIA.
 
La prima vedere, protagoniștii nu par a fi „nebuni”. Aceștia își doresc să trăiască bine, au nevoie de dragoste și concep felurite combinații, unele destul de iscusite, pentru a-şi realiza planurile. Ei vor să trăiască „după cum îi taie capul”, satisfăcându-și pofte efemere şi interese meschine, în afara oricăror reguli. Au sau nu un ideal?
 
Omul se pierde tot mai mult în realități virtuale, astfel că evoluția speciei noastre este pusă sub semnul întrebării. Rămâne de văzut ce mai rămâne din principiile etice și morale de odinioară.
Într-o lume în care totul se întâmplă pe repede înainte, secolul vitezei, cum este numit, vino să privești din afară o lume guvernată de haos și vicii. Fii și tu spectator în „Absolut”!
 
„O comedie actuală pe tema ipocriziei. O satiră a unei societăți plastifiate clădite pe minciună, parvenism, manipulare, unde consumerismul este ridicat la rang de artă și unde valorile umane sunt răsturnate voit fără pic de empatie. Un univers hilar, schițat îndeaproape de cele opt personaje – martor. Spectatori ai propriilor lor vieți lipsite de faimă și culoare. O lume croită artificial, de tipare standardizate, vulnerabile în fața îndoctrinării mass-mediei. Real versus virtual. Aparență sau esență. Cuibul escrocilor mărunți sau cuibul nebunilor fățarnici, cadrul propice exploatării tuturor sentimentelor „rentabile” precum dragostea, invidia, ura, frica.” – Silvia Roman, regizor
 
Înregistrare Audio-Video:
Cristian Jicman – Sublimul în caz de forță Majoră
Iulian Cuza – Adam
Mihail-Cornel Radu – Licheaua Întârziată
Regie și scenografie: Silvia Roman
Compoziție muzicală și Versuri: Bogdan Balea
Filmare și Editare Video: Ștefan Balea
Grafică video și procesare audio: Bogdan Balea
Concept și montaj video: Silvia Roman
Light Design: Alexandru Bibere