Vremea repede mai trece, și iacătă cum aproape și toamna se termină, însă nu lăsa ca iarna să te prindă nepregătit!
Vremea e în schimbare și nici nu mai știi dacă să te înfofolești sau să ieși doar cu o jachetă, parcă ți-ar mai trebui un cardigan sau un fular, dar te tot uiți prin dulap și nu mai ai de unde alege deși hainele stau mormane.
Vrei să scapi de haine, sau vrei să îți împrospătezi garderoba? Nu lăsa iarna să te prindă nepregătit și hai la ultima târguiala de toamnă din 2018, locul unde le poți face pe ambele cu succes!

Așa că ne vedem sâmbătă 17 noiembrie, să ciocnim un pahar de vin sau să ne destindem împreună la un pahar cu ceai, în timp ce scormonim prin felurite lucruri, și cine știe poate aici vei găsi chiar ținută preferata pentru restul toamnei!

Regula generală rămâne aceeași, negocierea. La noi nu există prețuri fixe sau inaccessible așa că nu-ți rămâne decât să te târguiești ca-n bazar.

Haggle este un alt fel de Yard Sale, cu un concept unic, ce îmbracă un târg clasic în haine de social party, unde nu există prețuri fixe sau fețe triste, locul de unde pleci nu doar cu haine mișto dar și cu prieteni noi, cunoștințe and good vibes.

Dacă vrei să fi de partea târgoveților, trimite un mail la adresa Yearhaggle@gmail.com pentru detalii.

Intrarea pentru vizitatori este liberă iar spațiul este foarte prietenos cu copiii!