duminică, noiembrie 28, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăArte și carteChef Radi Stambolov a folosit peste 500 kg de ciocolată pentru realizarea...

Chef Radi Stambolov a folosit peste 500 kg de ciocolată pentru realizarea unei expoziții de artă la Mega Mall

În perioada 18 – 24 februarie, Mega Mall va găzdui Expoziția de Ciocolată, în cadrul căreia vizitatorii pot vedea cum artizani ciocolatieri au folosit peste 500 Kg de ciocolată pentru realizarea a opt statui sculptate în ciocolată. Autorul expoziției este Chef Radi Stambolov, unul dintre cei mai cunoscuți maeștri ai patiseriei și cofetăriei europene.

Evenimentul, în premieră în România, vine ca o confirmare a celor mai recente trenduri culinare, care aduc din ce în ce mai aproape pasiunea pentru gătit și artă. Principalul punct de atracție al expoziției sunt sculpturile a opt zeițe grecești, făcute integral din ciocolată. Venus din Milo, Hera, Afrodita și Eros sunt doar câteva dintre operele de artă dulci expuse la Mega Mall. Pentru realizarea acestora a fost nevoie de peste 500 kg de ciocolată. O singură sculptură poate avea până la 130 kg și aproximativ 1.60 m.

Chef Radi Stambolov este recunoscut pentru măiestria sa în prelucrarea ciocolatei și pentru reușitele sale culinare spectaculoase, pe care le va arăta pentru prima dată publicului în cadrul Expoziției de Ciocolată de la Mega Mall.

Deschiderea Expoziției de Ciocolată va avea loc duminică, 18 februarie, începând cu ora 10:00, la Nivelul 1 Mega Mall, în proximitatea magazinului Peek & Cloppenburg. Atmosfera va fi întreținută de însuși Chef Radi Stambolov, care le va împărtăși celor prezenți ideea din spatele acestei expoziții unice, dar și numeroase informații din domeniul patiseriei.

Pe lângă prezența zeițelor din ciocolată, expoziția include numeroase activități creative, menite să le arate vizitatorilor Mega Mall potențialul artistic al ciocolatei, dincolo de clasicele întrebuințări gastronomice.

Totodată, miercuri, pe 21 februarie, începând cu ora 10:00, Chef Radi Stambolov va avea un performance live, în cadrul căruia va sculpta în ciocolată o inimă uriașă, de 1,2 m.

Pasionații de artă vor putea să picteze cu ciocolată și să descopere cum diverse sortimente și mixuri generează o gamă largă de nuanțe și texturi, exact ca materialele convenționale de pictură. Aceste activități sunt dedicate atât artiștilor amatori și profesioniști, cât și copiilor. Cei mici îi vor putea picta pe eroii preferați din desene animate cu aceleași nuanțe pastelate de ciocolată.

De asemenea, cei prezenți la expoziție vor avea șansa de a câștiga o excursie pentru două persoane la Paris și cazare la un hotel de 4 stele, pentru o experiență cu adevărat la max.

Iubitorii de dulce vor avea ocazia să și guste din varietatea de preparate delicioase aduse de comercianții prezenți la expoziție. Aceștia au pregătit pentru vizitatorii pofticioși ciocolată în diverse forme, inclusiv în formă de CD și produse speciale, precum ciocolată bio și macaroons. Programul complet al activităților este disponibil aici.

Dacă te numeri printre iubitorii de ciocolată, de artă sau ambele, te așteptăm cu drag la Expoziția de Ciocolată de la Mega Mall. Distracția și surprizele dulci sunt din partea casei!

___________________

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall

Despre Mega Mall

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total 230.000 metri pătrați, fiind în prezent centrul comercial cu cea mai mare suprafață construită din România. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 77.000 de metri pătrați, dispuși pe 4 niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de 3.000 de locuri dispuse pe 6 niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș. Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 mp cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi-olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un nou concept de spații de distracții cu casino, deschis non-stop, \ dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Koton, Mango, Peek & Cloppenburg, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, Secom, INCI, NEXT, Hilfiger Denim, Musette, Moarch, Hervis, Stefanel, ECCO, Intersport, MAC, Benvenuti sau Aldo. Ofertei de food court li s-au adăugat in 2017 Taco Bell, McDonalds, Sbarro si Two by Trickshot, care include și o zonă de petrecere a timpului liber, cu billiard și bowling. Tot la Mega Mall au fost inaugurate primele magazine Reserved Man, Pupa, Sport Vision, Buzz, Marks & Spencer Food din România.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
spot_img

Most Popular