Auditie Nationala editia a IV-a

0
59

După jurizarea materialelor audio-video primite, concursul pentru tineri actori Audiție Națională 2016 – organizat de Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematogarfică „I.L.Caragiale” București cu sprijinul ARCUB –  a ajuns la etapa finală. Aceasta se va desfășura în 15 și 16 decembrie, la sala Ileana Berlogea, UNATC.

Cei 20 de finaliști vor prezenta în fața publicului și a juriului, one man/woman show-ul de 7-10 minute trimis pe suport video la înscriere. Din comisia finală de selecție fac parte: Răzvan Mazilu, Eliza Bercu, Vlad Cristache, Vladimir Anton, Cristina Gavrilă, Carmen Stanciu, Mihaela Rus, Gabi Iencek, Anca Bradu, Lucian Ghimiși.

Program:

15 decembrie

12:00 – deschiderea oficială a etapei finale Audiție Națională 2016

12:00-17:00 – vizionări one man/woamn show live

16 decembrie

12:00-17:00 – vizionări one man/woamn show live, deliberare juriu, festivitatea de premiere

Prima etapă a competiției Audiție Națională 2016 s-a desfășurat în perioada 25 noiembrie – 13 decembrie și a constat în înscrierea concurenților și jurizarea înregistrărilor trimise.

Audiția Națională se adresează tinerilor actori cu vârsta până în 35 de ani, studenți din ultimul an de studiu (anul III – Licență; Anii I și II – Master) și absolvenți ai Facultăților de Teatru din toată țara. Nu există condiții restrictive referitoare la statutul profesional – angajat, independent etc.

Festivalul este o oportunitate importantă de afirmare la început de carieră artistică în teatru și film, de cunoaștere a colegilor de generație și de explorare a unor metode și tehnici de lucru pe care tinerii au șansa să le împărtășească.

Premiile

Câștigătorii audiţiei vor face parte din distribuția a două spectacole produse în anul 2017:

  • un musical în regia şi coregrafia lui RĂZVAN MAZILU – la Teatrul Excelsior
  • un spectacol de teatru în regia lui VLADIMIR ANTON – la Teatrul Bulandra

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.