marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruAudiţia Naţională Shakespeare 400

Audiţia Naţională Shakespeare 400

Doi tineri actori vor fi premiaţi de British Council la Gala UNITER 2016.

Anul acesta, tradiţionalul premiu oferit la fiecare ediţie a Galei Premiilor UNITER încă din 1998 îşi propune să provoace tinerii actori să-l recitească pe Shakespeare şi să-l inventeze scenic în scurte momente de spectacol. Astfel, British Council, sub conducerea lui Nigel Townson, la iniţiativa şi sub autoritatea Ambasadorului Shakespeare, Ion Caramitru (OBE – Honorary Officer of the Order of the British Empire), lansează Audiţia Naţională Shakespeare 400, în cadrul Programului Shakespeare Lives” derulat de British Council.

Cei care doresc să participare la audiţie trebuie să aibă vârsta până în 35 de ani şi să prezinte un one-woman show / one-man show pe texte Shakespeare, de maximum 20 minute.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de e-mail auditieshakespeare400@yahoo.com un curriculum vitae, numele fragmentului scenic ales şi durata acestuia.

Data limită de înscriere este 26 aprilie 2016.

Audiţia va avea loc în perioada 4-7 mai 2016, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, câştigătorii fiind premiaţi în cadrul Galei Premiilor UNITER care se va desfăşura la Oradea, în data de 9 mai 2016.

Se vor acorda 2 (două) premii cu o valoare individuală de 4500 de lei brut, pentru o actriţă şi un actor.

De asemenea, cele două recitaluri vor intra în repertoriul de la Sala Mică a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti.

Denisa Nichita
Sunt o fire curioasă. Îmi place să aflu cât mai multe lucruri și să mă perfecționez în cât mai multe domenii cu putință. Ah, da! Uitați încă un lucru.. sunt perfecționistă. Nu îmi place să fac ceva doar de dragul de a îl face. Sunt săgetător. Poate are și asta vreo relevanță. Când nu mă găsiți pe holurile facultății sau la cămin urmărind vreun serial (am o colecție impresionantă de seriale terminate – plăcerea mea nevinovată), mă găsiți în parc, pe bancă, uitându-mă în gol. Nu, nu sunt nebună. Doar că îmi place sa mă bucur de cele mai mici aspecte ale vieții. Mulți îmi spun că sunt ciudată, de parcă ar fi un lucru rău; eu mă mândresc cu asta. Eu sunt Denisa. :)
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular