joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAu inceput recrutarile in AEGEE-Bucuresti!

Au inceput recrutarile in AEGEE-Bucuresti!

În perioada 17 februarie-6 martie 2014, Asociația Studenților Europeni AEGEE-București își deschide încă o dată porțile pentru toți studenții dornici să se dezvolte atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, având ocazia să preia inițiativa, să coordoneze proiecte, să participe la evenimente și traininguri, locale sau europene.

Poster AEGEE primavara 2014 final

Printre cele mai importante proiecte ale AEGEE-București se numără The Power of Words, Quest-iunea Bucuresti, H.E.D., Summer și Winter Universities (Şcoli de vară organizate de una din localele AEGEE din Europa unde ne distrăm, învăţăm, ne dezvoltăm noi abilităţi,  călătorim şi ne facem prieteni). Toate activitățile noastre au la bază valori precum spiritul de echipă, responsabilitatea și comunicarea interculturală.

Pe plan individual, odată devenit membru activ, ai șansa de a transforma o idee proprie într-un proiect de succes, fapt care face din AEGEE-Bucuresti un mediu ideal pentru dezvoltarea abilităților de leadership, a simțului răspunderii și al organizării eficiente a timpului.

Prezentă pe plan european încă din 1997, AEGEE-București este una dintre cele 200 de filiale ale AEGEE-Europe, răspândite în 40 de țări din Europa. Atât la nivel european, cât şi la nivel local, organizăm schimburi culturale, școli de vară, conferințe, sesiuni de networking, dezbateri și multe alte proiecte cu impact.  

AEGEE e poarta ta către Europa! Înscrie-te şi vei avea o S.U.per vară!

Completează aici formularul de înscriere, iar apoi ne vedem la interviu.

Pentru mai multe informații accesează site-ul: www.aegee-bucuresti.ro sau trimite un e-mail la adresa bucuresti@aegee.org.

RELATED ARTICLES

Most Popular