Au început înscrierile pentru HackITall

0
65
HackITall
HackITall

Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare București organizează în weekendul 4-5 decembrie 2021 concursul de programare HackITall, eveniment ce se va desfășura în mediul online.

Aflat la cea de-a noua ediție, HackITall este dedicat tuturor studenților pasionați de domeniul IT&C. Aceștia au ocazia să experimenteze într-un timp foarte scurt concepte tehnice noi, cât și să își dezvolte capacitatea de lucru sub presiunea unui deadline impus.

Competiția HackITall este construită din două probe, la alegere:

1) Proba de hackathon în cadrul căreia studenții vor dezvolta un proiect software complet funcțional în decursul a 24 de ore, urmărind o temă aleasă de către sponsorii oficiali. Domeniile de lucru vor fi cunoscute, acestea anunțându-se în perioada înscrierilor.

2) Proba de algoritmică ce se desfășoară de-a lungul a 6 ore, problemele propuse rezolvării fiind jurizate ulterior în funcție de performanțele atinse.

Participarea la eveniment se realizează în echipe de câte trei membri, pe bază de înscriere. Înscrierile sunt deschise până în data de 14 noiembrie 2021 pe site-ul http://hack.lsacbucuresti.ro. Procesul de selecție a echipelor participante va fi condus de reprezentanți ai sponsorilor oficiali după ce aceștia vor analiza CV-urile trimise în momentul procesului de înscriere.

Mai multe informații sunt disponibile pe https://www.facebook.com/events/869315363780069/?active_tab=about. Pentru întrebări vă stăm la dispoziție pe www.facebook.com/LsacBucuresti/.