Au început înscrierile pentru ART MY WORDS

  0
  34

  DU-NE lansează o nouă oportunitate pentru comunitatea tinerilor artiști vizuali din București. Odată cu 1 august încep înscrierile pentru ART MY WORDS, un proiect artistic colaborativ interdisciplinar în care tinerii creativi selectați vor explora valențele vizuale ale cuvântului scris, re-cartografiind universul literar a 5 autori de talie internațională într-un nou univers imagistic.

  Astfel, în august și septembrie, artiștii vor colabora cu figuri importante ale lumii literare contemporane (Jonathan Franzen – SUA, Zeruya Shalev – IL, Matei Vișniec – RO, Malgorzata Rejmer – PL, Robert Prosser – AT), dezvoltând, în urma unui proces interactiv, o serie de lucrări de artă video care ilustreaza fragmente din operele autorilor implicați în proiect.

  Sunt încurajate tehnicile mixte și explorarea de forme noi de expresie artistică, proiectul urmărind o abordare prietenă cu experimentul, care reconfigurează limbajul clasic al imaginii dinamice în diferite stilistici.

  Pentru multe detalii despre desfășurarea proiectului, modul de lucru, bugetul și condițiile oferite artiștilor interesați click pe evenimentul de mai jos:

  https://www.facebook.com/events/1538033806262465

  ÎNSCRIERI

  CV + portofoliu + orice alte atașamente pe care le consideri relevante pentru aplicație la dune.hello@gmail.com până pe 19 august, ora 23:00.

  Aplicațiile vor fi analizate de un juriu specializat, cei 15 artiști selectați urmând să fie contactați prin e-mail până la data de 22 august.

  EXPO @ CĂRTUREȘTI

  Expoziția care leagă cele 5 lucrări video concepute în cadrul proiectului va fi deschisă publicului la începutul lunii octombrie în incinta Cărturețti Carusel (Lipscani 55), urmând să fie itinerată ulterior și în alte 3 locații Cărturești din capitală.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.