Au inceput inscrierile la Workshop-ul de IT

0
39

Ești student pasionat de programare ? Vrei să îți dezvolți atât competențele profesionale, cât și cele personale ? Cea mai tare oportunitate bate la ușă: Workshop-ul de<code> IT organizat de EESTEC Bucharest.  Acesta este evenimentul la care te încurajăm să participi !

Workshop-ul de<code> IT,  ce se va desfășura în perioada 4-12 Mai 2017, în cadrul Universității Politehnica București, este un eveniment ce se adresează studenţilor de la facultăți cu profil tehnic, pentru a-şi dezvolta cunoştinţele din domeniul IT&C, tema acestuia fiind realizarea unei aplicații pentru sistemul de operare Android.

Tema acestei ediții o reprezintă realizarea unei aplicații mobile folosind platforma Android.

Evenimentul va consta în 2 zile de training, 4 și 5 Mai – în care participanții vor avea ocazia să cunoască tehnici de bază pentru realizarea unei aplicații mobile, și 5 zile de workshop stabilite în perioada 8 -12 Mai, destinate lucrului efectiv la aplicație.

Ce mai stai pe gânduri ? Înscrie-te ! Completează formularul de aplicare de la www.eestec.ro/decodeit/inscrieri până la data de  25 Aprilie 2017. Îți garantăm că va fi o experiență de învățare de neuitat !

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.