Joi, de la ora 19.30 în cadrul atelierului SUNDAO – arta respirației și a stării de bine reînvățăm să respirăm corect. Abdominal. Așa cum o făceam atunci când eram copii. Practicăm respirația corectă în viața de zi cu zi adoptând posturi sau exerciții ușoare pentru a fi permanent într-o stare emoțională și mentală stabilă. Ne îndrumă Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Kiirtan – Music, Mantra, Bliss practicăm mediatația care îmbină muzica, ritmul, mantra și mișcarea pentru a deschide inima și a permite experimentarea iubirii din interior. Aflăm pe scurt informații despre știința mantrelor și efectul rezonant al limbii sanscrite. Apoi cântăm și dansăm împreună. Ne îndrumă Didi Ananda Devapriya, călugăriță yoghină și învățător spiritual. (practică meditația de aproximativ 20 ani).

Sâmbătă de la ora 20.30, mansarda incubator107 se redefinește printr-un SCURT-CIRCUIT. Se anunță o nocturnă cu vești și noi povești, o nocturnă magnetică și electrică. O nocturnă ce anunță începuturi noi.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here