Învață succesul!

Strategiile de setare a obiectivelor îţi pot asigura succesul. E ca atunci când vrei să pleci într-o călătorie: îţi stabileşti mai întâi destinaţia, construieşti un plan detaliat al călătoriei, apoi te bucuri de drum. Asta te invit să facem împreună pe parcursul celor trei ateliere, bazate pe învăţare experienţială şi tehnici de coaching. Practic, vei căpăta ustensilele de care ai nevoie pentru a-ţi duce la îndeplinire orice obiectiv îţi pui în minte.

Când?

Luni@incubator107 , 25 Mai de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1233  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 cps-07

Comunicarea empatică

Comunicarea empatică ne oferă o serie de instrumente  care ne ajută să trecem de la un limbaj al criticii, învinovățirii și pretențiilor la un limbaj al compasiunii, înțelegerii și respectului reciproc.

Comunicarea empatică ne ajută în a avea relaţii sănătoase și de lungă duratăși și în gestionarea vieţii noastre emoţionale. Ne sprijină în comunicare și încurajează folosirea unui limbaj care previne și gestionează paşnic conflictele atunci când ele apar. Comunicarea empatică ne ajută pe toate planurile în relațiile interumane (familie, carieră, timp liber). De asemenea poate fi folosită ca o metodă în dezvoltarea personală, cunoaşterea de sine și relevarea potenţialului uman.

Când?

Marți@incubator107 , 26 Mai de la 19:00 la 21:00
Joi@incubator107 , 28 Mai de la 19:00 la 21:00
Joi@incubator107 , 04 Iunie de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1241 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 cps-06

Astrologie chineză. Descoperă calea către succesul în carieră.

A-ți alege cariera potrivită este de multe ori mai dificil decat pare la prima vedere, mulți aflând prea târziu că jobul in care au investit mulți ani de muncă si pregatire nu este cu adevărat cel pe care și-l doresc.

Astrologia chineză vă poate ajuta sa vă alegeți cariera care vi se potrivește cel mai bine și care vă poate aduce cele mai mari satisfacții și rezultate.

Veți învața de asemenea ce puteți face pentru a obține o mărire salarială, care sunt oamenii ce vă pot ajuta la locul de muncă și multe alte aplicații personalizate după datele voastre de naștere.

Când?

Miercuri@incubator107 , 27 Mai de la 19:00 la 21:00

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1240  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 cps-04

Foodolistic – Tips and tricks for daily healthy food

In those 3 workshops we will cover all the aspects of your daily foods : what your body needs, how to provide it the best possible with what you can find around you – in Bucuresti, not on an exotic tropical island – and what is better to keep under wise control.

After these workshops you will have a much clearer view about what is a balanced diet, what kind of food to choose for yourself, as well as many tips to use daily for tasty and healthy cooking.

Part 1/3 : healthy and efficient approach of food, a complete view of nutrition basics

Part 2/3 : easy ways to get healthy habits, food as a possible remedy

Part 3/3 : cooking workshop, useful tips, tasty tricks & healthy experiments

The workshop will be in english

Când?

Vineri@incubator107 , 29 Mai de la 19:00 la 21:00
Miercuri@incubator107 , 03 Iunie de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1237  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 cps-15

AC/DC – Atelierul de electronică

La acest atelier vom învăța să reinventăm reciclând, precum și bazele electronicii, ba chiar vom cocheta și cu muzica electroncă.

 Vom construi circuite având în componența lor piese ce pot fi reciclate din diverse electrocasnice scoase din uz care de altfel ar ajunge în gunoi.

Electronii vor sări,

Sunete noi vom auzi!

Când?

Sâmbată@incubator107 , 30 Mai de la 16:00 la 18:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1258  înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 cps-05

Trăiește prezentul

Atelierul acesta a fost conceput pentru a lucra în primul rând pe aspectele legate de momentul prezent. Ne vom aminti de gingăşie, delicatețe, de relaxare. Dar poate şi de momentul de început al unor probleme care ne urmăresc până acum.

Voi discuta şi despre trecut. Evident, este acolo unde se găsesc cauzele, întrebările rămase fără răspuns dar şi resursele pentru momentul acum. Ce traume vechi se ascund şi ce ne învață ele. Cum se manifesta acestea fizic, ce efect au şi asupra stării de prezență şi de realitate. Nu vom fugi de ele, ca de obicei. Fuga ascunde trauma sub preş şi asta ne desprinde de trecut într-un mod nefavorabil.

Când?

Sâmbată@incubator107 , 30 Mai de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1238 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

 11138066_927185983968242_5463191841850728388_n (1)

Prevenție -revoluție pentru stare de bine

Prevenția devine un tool foarte puternic în următoarele condiții: când ai o legătură foarte bună cu tine și corpul tău, când înțelegi mesajele pe care le transmite acesta și știi să le pui în legătura cu ce faci, mănânci și gândești în viața de zi cu zi; dar mai ales când investești permanent în această direcție.

Prevenția a devenit un cuvânt pompos, când înseamnă, de fapt, echilibru și armonie în relația emoții – minte – corp.

Vă invit să învățăm despre :

Sănătate nu ca absență a bolii, ci ca prezență a vitalității

Cum să devin parte din propria mea stare de bine?

Sistemul imunitar  -avem 3 creiere, cum profităm?

Ce dă o stare inflamatorie? Ce crează boala? Cum intervin?

Noua veche alimentație (ce să luăm din toate dietele, vechi și noi pentru a avea nu o dietă, ci o alimentație sănătoasă)

Cum să mă hrănesc corect: sistemul digestiv funcțional

Detox: minte și corp – tristețea, lipsa timpului, anxietate, incertitudine, frică – cum le vindecăm?

Când?

Duminică@incubator107 , 31 Mai de la 19:00 la 21:00

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1270 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here