Ateliere și dezbateri despre identitatea culturală UNATC

  0
  36

  Departamentul Studii Teatrale din cadrul UNATC „I.L. Caragiale” Bucureşti organizează, în perioada 18 – 21 aprilie 2019, conferința națională intitulată Identitatea culturală și națională în era multiculturală, adresată studenților și doctoranzilor de la universități din întreaga țară.

  Trăim într-o societate globalizată, în care rețelele de social media ne pun în contact unii cu ceilalți, indiferent de zona geografică. Împrumutăm obiceiuri culturale doar pentru că sunt în trend și influențe despre care credem că ne reprezintă. În contextul unei lumi care se ghidează după principiul unitate în diversitate, UNATC provoacă tinerii la o serie de discuții despre căutarea și (re)descoperirea unei identități culturale.

  Pe parcursul celor patru zile, studenții vor participa la comunicări științifice, prezentări interactive, ateliere de teatru și de dans, proiecții de film.

  Conferința își propune să încurajeze comunicarea interuniversitară, participarea activă a studenților la evenimente multidisciplinare de interes național, dezvoltarea unor viitoare proiecte artistice şi colaborări.

  Pentru programul integral și detalii suplimentare, puteți accesa site-ul: www.teatrolog.ro și paginile de Facebook: UNATC I.L. Caragiale și Teatrologie UNATC.