În săptămâna 15-21 februarie scriem povești, prevestim viitorul cu ajutorul numerelor, respirăm adânc, gătim și incubăm idei noi.

Joi, de la ora 19 în cadrul atelierului Scrie despre tine. Scrie ce vezi, descoperim și exploatăm realitatea prin scris. Inventăm povești pornind de la oamenii, spațiile și obiectele din imediata noastră apropiere. Atunci când crezi că nu e nimic demn de povestit, de concentrezi pe tot ce are de oferit lumea în afara ta. Ne îndrumă Vera Ion. A scris poezie, teatru și film.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Numerologia – previziune, prevenire și lecții de viață învățăm cum să interpretăm numerele din viața noastră. Vom avea ocazia să ne cunoaștem mai bine, să privim viața din alt unghi și să ne concentrăm pe numerologia previzională. Ne îndrumă Geo Pană, life, spiritual & career coach, maestru Reiki.

Sâmbătă, de la ora 16, în cadrul atelierului SUNDAO – arta respirației și a stării de bine căutăm liniștea și starea de bine exersând respirația corectă. Ne îndrumă Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.

De la ora 19, în cadrul atelierului Mitul dichisului în bucătărie, facem cunoștință cu aromele din bucătărie și ne apucăm de gătit. Vedem ce minuni poate face un condiment și vom umple mansarda de miresme pe care le vom dori și acasă. Ne molipsește cu pasiunea lui pentru gătit Bogdan, om pasionat, gurmand și iubitor de mâncare cu dichis.

Duminică, de la ora 16, în cadrul atelierului Urnește-ți creativitatea. Infuzor la incubator punem la infuzat iei creative pentru ceva special, ce ne preocupă. Poate fi un proiect, un vis, un eveniment sau orice altceva ce ne preocupă mintea.. Ne jucăm, dar suntem și serioși în același timp. Ne îndrumă Minodora Cerin, o ne-artistă în căutări creative.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here