duminică, iulie 21, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipAteliere incubator107 - 8-14 februarie

Ateliere incubator107 – 8-14 februarie

În săptămâna 8-14 februarie aflăm tainele parentingului, ale respirației corecte, ale trăitului în prezent, ale numerologiei și nu în ultimul rând ale art terapiei.

Joi, de la ora 19.30 în cadrul atelierului SUNDAO – arta respirației și a stării de bine reînvățăm să respirăm corect. Abdominal. Așa cum o făceam atunci când eram copii. Practicăm respirația corectă în viața de zi cu zi adoptând posturi sau exerciții ușoare pentru a fi permanent într-o stare emoțională și mentală stabilă. Ne îndrumă Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.

Vineri, de la ora 19, în cadrul atelierului Numerologia – previziune, prevenire și lecții de viață  învățăm cum să interpretăm numerele din viața noastră. Vom avea ocazia să ne cunoaștem mai bine, să privim viața din alt unghi și să ne concentrăm pe numerologia previzională. Ne îndrumă Geo Pană, life, spiritual & career coach, maestru Reiki.

Sâmbătă, de la ora 16, în cadrul atelierului SUNDAO – arta respirației și a stării de bine căutăm liniștea și starea de bine exersând respirația corectă. Ne îndrumă Lavinia Marin, facilitator certificat SUNDAO.

De la ora 19, în cadrul Atelierului de mindfulness pentru cunoașterea și perfecționarea de sine învățăm cum să ne trăim în prezent, cum să gestionăm mai bine sentimentele de furie, anxietate și stres. Ne observăm pe noi mai bine, vedem care sunt nevoile și valorile noastre esențiale. Aplicând constant tehnici de mindfulness vom observa o îmbunătățire a sănătății mentale și corporale. Ne îndrumă Anca Iorgulescu este strateg digital, trainer de mindfulness și meditație certificat în Thailanda și life coach.

Duminică, de la ora 16, în cadrul atelierului Mandala – armonie prin culoare practicăm terapia prin artă. Ne echilibrăm emoțional, ne relaxăm și dezvoltăm o comunicare intuitivă cu noi înșine, dincolo de cuvinte și logică. Vom accesa gândirea vizuală, folosim desenul ca o formă de meditație și ne amintim de starea cu care meditam, atunci când eram copii. Ne îndrumă Maria Constantinescu, Coach NLP, pictoriţă și facilitator.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei

Ligia Stroe
Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil. Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

Most Popular