Ateliere incubator 107 săptămâna 3-8 noiembrie

0
85

În luna noiembrie incubator107 organizează cea de-a patra ediție a Programului vocațional Dă-ți demisia. În săptămâna 3-9 noiembrie ne vor susține antreprenori, traineri, psihologi și coachi care ne vor îndruma și impulsiona.

Marți, de la ora 19, în mansarda incubatorului în cadrul atelierului Mecanismele succesuluiaflăm oricine se poate bucura de succes și aflăm cum să facem asta.Vom identifica ceea ce ne dorim, vom cultiva imaginea de sine șivom elimina blocajele mentale care stau în calea succesului personal. Aflăm de ce este esențial să trăiești în prezent, rolul karmei și gândirea pozitivă și vom construi un plan de acțiune, ca să trecem la treabă. Ne îndrumă Dan Truția, antreprenor, regizor de film și terapeut Theta Healing.

Miercuri 4 noiembrie, de la ora 19:00, în mansarda incubatorului aflăm cum să ne spunem propria poveste în cadrul atelierului It’s not what you say, it’s how you fucking say it: brandul personal pe Facebook. Aflăm cum să facem ca povestea noastră să fie urmărită de ceilalți, ce e bine și ce nu e bine să postăm pe Facebook, cum Facebook-ul poate să-ți creeze și influențeze imaginea personală, dar și cea profesională. Ne îndrumă Andreea Vasile, povestitoare pe toate fronturile, în print, în TV și-n online de peste 10 ani de zile.

Joi, 5 noiembrie, de la ora 21:00, în mansarda incubatorului este Board Games Night. Este seară de jocuri, unde regulile sunt simple: poate veni oricine. Dacă vreți, puteți aduce ce jocuri aveți acasă și să-i inițiați pe ceilalți.

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 19:00, în mansarda incubatorului ne focusăm asupra carierei la Career Booster: From Passion to Action!Aflăm cum să obținem ceea ce dorim prin intermediul jobului actual, accelerăm procesul de emancipare și descoperim calea de la obiectiv la realizare. Ne îndrumă Diana, manager de HR cu o experiență bogată în rândul multinaționalelor.

Sâmbătă, de la ora 16, în mansarda incubatorului aflăm despre importanța ascultării profunde în cadrul atelierului Trei moduri de a scăpa de stres. Facem exerciții individuale și de grup ca să ne îmbunătățim relațiile cu cei din jur. Ne îndrumă Oana Văideanu, manager de peste 10 ani, dar și trainer de 3 ani cu experiență în comunicare nonviolentă (CNV). De la ora 19, ne adunăm la o întâlnire a nomazilor: Heartbeat: Music for Capoeira cu Luis Miguel, practicant de capoeira din 2008, din Portugalia.

Unde?

Atelierele se ţin în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. http://Bucuresti, nu Budapesta.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/calendar , înscrie-te şi vino la atelierul ales! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Investiția

Donația de 30 lei este obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă:
1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști,dați fiecare 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.