ATELIER: Necunoscutul din oglindă

  0
  324

  Eşti invitat la un atelier de dezvoltare personală cu tehnici din psihoterapia experențială, ce cuprinde 5 întâlniri, în fiecare joi, între orele 19.00 – 21.00.
  Întâlnirile vor fi pe: 4 aprilie, 11 aprilie, 18 aprilie, 25 aprilie, 2 mai la Centrul ASTERI (Str. Negustori, 11 Bis, Demisol – zona Universitate – Unirii)
  „Ceea ce se află în urma noastră și ceea ce se află înaintea noastră sunt nimic în comparaţie cu ceea ce se află în noi.”
  Cu siguranţă au existat momente în viaţa ta când nu ai mai ştiut cine eşti cu adevărat şi care sunt acele lucruri pe care le doreşti, sau momente în care ai crezut că știi, ba, mai mult decât atât, chiar ai ajuns acolo unde ţi-ai propus şi cu toate acestea ai continuat să simţi un disconfort interior.
  Ești invitat la o întâlnire autentică cu tine însuţi, în urma căreia să devii mai conştient de mintea, corpul şi sufletul tău şi de felul cum ele pot conlucra în favoarea ta atâta vreme cât ştii cum să faci acest lucru.
  Vei experimenta starea de martor, adică să priveşti la tine însuţi ca şi cum ai fi altcineva, să te observi pe măsură ce experimentezi fără să te temi, fără să evaluezi sau să judeci experienţa în desfăşurare. De ce? Pentru că, făcând acest lucru într-o manieră relaxată, lăsându-te surprins, amuzat, întristat, furios sau încântat de propriile descoperiri, poţi deveni mai conştient de tine, mai responsabil pentru alegerile tale, pentru felul în care acţionezi şi te dezvolţi.
  Ce motive ai să vii la acest atelier?

  – Să te eliberezi de tensiunile şi rutina zilnică;

  – Să te observi pe tine într-o manieră în care poate nu ai mai făcut-o până acum;

  – Să devii mai conştient de anumite reacţii, trăiri, simţiri, comportamente fără să te critici, judeci sau culpabilizezi;

  – Să dezvolţi abilităţile de comunicare folosind alte mijloace decât cele acceptate social care să conducă la accesarea creativităţii;

  – Să creezi modele de comportamente noi, adaptative, sau să le resemnifici pe cele vechi.

  CINE E FACILITATORUL?
  „Sunt Georgiana Ivaşcu, psiholog şi psihoterapeut experiențialist, şi sunt preocupată până la fascinaţie de motivele mai puţin aparente care determină modul în care oamenii gândesc, simt şi acţionează.
  Am o admiraţie nesfârşită pentru corp şi pentru modul în care el furnizează informaţii preţioase despre ceea ce sau cine suntem noi cu adevărat. Propria mea explorare interioară a răspuns multor necunoscute, ceea ce mă face să-mi doresc să vă însoţesc şi pe voi în propriile căutări.”
  INVESTIȚIE: 50 lei/persoană/întâlnire
  PARTICIPANȚI: minim 8 – maxim 15

  Întrebările și/sau confirmările voastre la: office@asteri.ro

   

  Foto: Centrul de Dezvoltare Personala si Relaxare Asteri

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.