Atelier Incubator 107: Seară de meditaţie şi coaching prin gândire vizuală

0
249

În acest atelier experimentezi meditaţia, spaţiul liniştii interioare. Accesăm împreună câmpul unificat de conştiinţă. Este un spaţiu al inimii şi al întâlnirii cu sinele.
Ceva magic se întâmplă în experienţă atunci când explorăm întrebarea “Cine sunt eu cu adevărat?”.

Se deblochează percepţia statică şi fixă şi se activează percepţia inimii. De aici lumea vibrează, de aici vine inspiraţia şi creativitatea, inteligenţa naturală.

Folosind tehnici de bioenergie, de ascultare şi comunicare dincolo de cuvinte, întrebări de coaching şi exprimarea prin desen, reuşeşti să te conectezi cu starea de bine, cu inspiraţia şi să îţi activezi soluţiile pentru viaţa de zi cu zi.

Acest atelier este menit să fie un spaţiu de linişte, de creativitate, de împărtăşire şi acceptare de sine, un spaţiu din care pleci cu răspunsuri şi soluţii pentru situaţiile de viaţă pe care le întâmpini.

Meditaţie
Coaching
Artă (exprimare prin desen într-o mandală colorată cu stări, emoţii, soluţii şi indicii, intuiţie)

Program:
– meditaţie;
– exerciţii pe perechi – tehnici de bioenergie, intrebări de coaching, ascultare;
– exprimare prin desen.

Donaţie sugerată 30 lei, daca nu ai poţi lăsa şi mai puţin sau deloc, şi dacă ai mai mult poţi lăsa mai mult.

Colile şi creioanele colorate vor fi puse la dispoziţie.

‘Atunci când medităm împreună, când ne îmbrăţişăm cu prezenţă, ne conectăm şi cu verticala şi cu orizontala în acelaşi timp, împreună primim un mesaj de dincolo, din câmpul unificat de conştiinţă.’ (Maria)

Cu cine?

Cu Maria Constantinescu – Coach NLP

Pasiunea pentru dezvoltare personală şi spiritualitate o am de mult timp, doar că am aflat acum vreo 5, 6 ani :). S-a trezit acest interes atunci când am văzut că felul obişnuit în care oamenii, inclusiv eu, interacţionează cu viaţa, cu ceilalţi, este unul destul de plat, lipsit de atenţie către ceea ce contează, poate lipsit de magie…
Tot acest demers m-a ajutat să mă conectez mult mai uşor cu puterea inimii mele, care este centrul ce ne conectează cu ceilalţi. Acum când văd oameni, văd fiinţe vii care sunt înzestrate cu lumină, iubire şi puterea de a face schimbările esenţiale benefice în viaţa lor, pentru ca atunci când ne întâlnim să o facem într-un spaţiu al iubirii pentru viaţă neîngrădit de ideile limitatoare.
În atelierele pe care le susţin şi în şedinţele individuale de coaching folosesc tehnici de ascultare şi conversaţie pentru descoperirea soluţiilor specifice fiecăruia, metode de meditaţie ghidată, de vizualizare şi relaxare pentru a intra în contact cu resursele inconştientului.
În tehnicile de bioenergie pentru reconectare cu spaţiul tău de linişte, cu sursa, tot ceea ce “fac” este să fiu prezentă, în starea de mindfulness pentru fiinţa din faţa mea. Mâinile sunt ca un canal de energie, de comunicare directă cu energia conştientă.
Am studiat sociologia (psihologia socială) la Universitatea Bucureşti, am studiat pictura şi am observat cum se îmbină terapia prin artă cu dezvoltarea personală în propria experiență și îndrumându-i pe participanți în cadrul evenimentelor pe care le facilitez. În ultimii ani am urmat formări în coaching, NLP şi consiliere pentru dezvoltare personală.
Am experimentat numeroase tehnici de armonizare a minţii, corpului şi spiritului, de la studiul şi practica yoga, arte marţiale, psihologie, meditaţie, tehnici de curățare energetică, până la învățătura non-duală, coaching și programare neuro-lingvistică (NLP).
Formări, certificate și alte experiențe:
NLP Practitioner și NLP Master Practitioner, acreditat de International Association for Neurolinguistic Programming și International Association of NLP Training Institutes, Formare de peste 330 ore live training în NLP, cu Daniel Bichiș (Competent Consulting) format de Richard Bandler, co-fondator NLP.
Consilier pentru Dezvoltare Personală, acreditat A.N.C., Formare de 150 ore, cu Mugur Bădărău.
Coach acreditat de International Coach Federation (ICF), formare de 112,5 ore aprobate ACSTH-ICF și peste 90 de ore de practică, prin şcoala Coaching Essence.
Participare la “Inițiere în Buddha Compasiunii” cu Dalai Lama, Budapesta, septembrie 2010.
Participare la cursurile de yoga în cadrul Grupului Național de Studiu și Practică Yoga (Organizație membră a Uniunii Europene de Yoga), cu Yogaacharya Mario Sorin Vasilescu, 2010 – prezent.
Participare la întâlniri, workshop-uri și retreat-uri cu Rune Heivang și Arne Bjellebo, în România.
Participare la Retreat cu Gangaji și Eli, (discipoli ai lui Papaji – discipol al lui Ramana Maharshi), Amsterdam, iulie 2014.
Website: inspirationcoach.ro

Când?

Marți@incubator107 , 03 Mai de la 19:00 la 21:00
Marți@incubator107 , 10 Mai de la 19:00 la 21:00
Marți@incubator107 , 17 Mai de la 19:00 la 21:00
Marți@incubator107 , 24 Mai de la 19:00 la 21:00
Marți@incubator107 , 31 Mai de la 19:00 la 21:00

Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?

Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.