NetworkingIndiferent dacă lucrezi în corporație, ești antreprenor, director de companie sau student, ești conectat cu oamenii din jurul tău și cu toții suntem dependenți unii de alții. Dar cum ne putem folosi de asta? Fundația Calea Victoriei vă invită la Atelierul de Networking: Arta de a stabili și menține relații (25 – 28 august) cu Cristian Ezri.

Networking-ul, sau arta de a stabili, menține sau întrerupe relații, ar trebui să devină o a doua natură pentru omul secolului XXI. Capitalul social pe care-l deținem poate valora mult mai mult decât ne dăm seama la prima vedere și în mare măsură depinde de noi ce facem cu el: îl explorăm și-l dezvoltăm sau pur și simplu îl ignorăm.

Alegerea este a ta!

Te invităm la o călătorie în care vei avea șansa să înveți sau să aprofundezi această artă și nu în ultimul rând să practici networking-ul  cu propria persoană. Călătoria va fi una ușoară, plină cu voie bună, povești, experiențe, dialog și practică.

Călătoria va avea patru stații (ședințe):

Prima stație: FUNDAMENTELE – Starea de spirit potrivită; Ce este networking-ul, și ce nu este; Credințe false despre networking; Blocaje; Autoevaluare.

A doua stație: DESPRE NOI – Abilități; Istoria Networking; Tipuri de Networking; Tipare de comunicare.

A treia stație: DESPRE EI – Învață să analizezi!; Branding personal; Arta conversației; Discursul în lift.

A patra stație: DIN VIAȚA REALĂ – Follow-Up și sisteme sprijinire a activității; Tips & Trick; Recapitulare; Marea Încercare!

 Lector: Cristian Ezri

Dată începere: 25 august 2014; Oră curs: 19:00

Număr ateliere: 4

Frecvență: zilnic (luni-vineri, 25-28 august)

Cost: 200 ron; Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 180 ron

Loc desfășurare: Fundația Calea Victoriei – Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

Înscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro