Atelier de confecționat povești fantastice: Dai cu zaru’, vine haru’!

0
64

(Intrarea liberă), sâmbătă, 30 ianuarie, ora 16:00 @Ceainăria La un Ceai

Harul de povestitor, desigur!
Ce ar putea avea în comun literatura și jocurile de noroc? Absolut nimic, la prima vedere! Ba din contră, gurile rele ar spune că intelectualii și barbugiiii nu stau la aceeași masă. Ei bine, lăsați, că intervine Dan Rădoiu și schimbă complet regulile cu unele numai de el… inventate! Se poate da cu zarul ca să chemăm inspirația și să meșteșugim povești care mai de care mai diferite și mai interesante? Desigur!

Înscrieri la 0734 195 395 (apel sau mesaj)
Intrarea liberă! 

Editura Crux Publishing vă invită cu mic cu mare la ceainăria La un ceai, sâmbătă 30 ianuarie, de la ora 16.00, pentru că maestrul Atelierelor de confecționat povești fantastice Dan Rădoiu are o nouă provocare pentru voi! De data asta nu mai jucăm cu cărțile de Tarot, ci trecem la chestii serioase: zarurile cu povești! Miza? Voi scrieți, noi publicăm în revista editurii. Cei mai norocoși poate primesc și premii, cine știe?
Așadar, ne vedem sâmbătă! Pe lângă maestrul nostru de ceremonii îi vom avea ca invitați speciali și pe scriitorii Oliviu Crâznic și Șerban Andrei Mazilu! Și toate cărțile Crux Publishing acolo printre voi, ca de obicei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.