joi, ianuarie 27, 2022
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberAtelier de Carte Obiect pentru copii de toate vârstele

Atelier de Carte Obiect pentru copii de toate vârstele

Muzeul Național al Literaturii Române organizează, începând cu data de 13 mai, proiectul Carte Obiect, prin care ne propunem să creăm un ambient unic în care copiii să-și dezvolte imaginația și să învețe să considere arta ca parte importantă și indispensabilă a vieții cotidiene, mijlocul folosit de noi fiind chiar arta. Primul atelier, din seria organizată în perioada 13 mai – 1 iulie, va avea loc sâmbătă, 13 mai, ora 11.00, la sediul Muzeului Național al Literaturii Române din Calea Griviței 64-66 și va fi coordonat de artista Mirela Trăistaru.

Scopul atelierelor pentru copii este de a îi încuraja să se exprime prin intermediul artei plastice, de a comunica liber prin imagine și de a-și dezvolta capacitatea de concentrare și de autodisciplină prin activități de creație.

Cartea Obiect sau cartea de artă este o formă de organizare și de păstrare a lucrărilor concepute de copii, pe care aceștia o pot revedea pentru a-și aduce aminte de toate tehnicile învățate. La fiecare lecție, copiii vor fi inițiați în diferite tehnici precum desenul, tehnicile mixte, colajul, acuarela.

Acces gratuit pentru copii 6+.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular