Ce?
Cine scrie pe hârtie
Și e gata de-o acrobație,
Vine la atelierul de legătorie!
Metodica învățării acestui element acrobatic se realizează în trei serii, precum:
Seria 1/Ziua 1: Ne învârtim în jurul mucavalei și al pânzei până gasim design-ul preferat apoi întindem izometric aracetul și balansăm strategic sfălțuitorul pentru a da formă scoarțelor.
Seria2/Ziua 2: Sprijinindu-ne de masă luăm fiecare fascicul în parte și cu mișcări circulare le legăm între ele. Blocul de carte ce ne-a lucrat cei 19 mușchi ai palmei urmează să fie alipit scoarțelor printr-un forzaț de rezistență.
Seria3/ Ziua 3: Exersăm diverse elemente decorative și accesorizăm show-ul acrobatic după bunul plac apoi ne bucurăm de performanță.
NOTĂ: Aceste exerciții sunt destinate începătorilor și sunt benefice destinderii personale în mod creativ. Specialiștii sfătuiesc repetarea elementului acrobatic fără plasă, acasă, ori de câte ori este nevoie.
Cu cine?
Am primit numele de Ioana Ciocănel și calitatea extraordinară de a mă juca meșterind diversificat pe această planetă. Sunt recunoscătoare și bucuroasă să împart cu voi tot ce am învățat până acum.
Mediul propice în care sufletul meu supraviețuiește și crește este în atelier de aceea am inițiat un atelier mobil pe nume I and I Tree (https://www.facebook.com/IandITree).
Acum am ideea unui Atelier Acrobatic de Legătorie și caut participanți.
Cu ce?
Veniți costumați cum sunteți căci restul găsim sau creăm împreună.
Când?
Sâmbată@incubator107, 14 Martie de la 16:00 la 18:00
Sâmbată@incubator107, 21 Martie de la 16:00 la 18:00
Sâmbată@incubator107, 28 Martie de la 16:00 la 18:00
Unde?
Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi:http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.
Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1186, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie – http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.