Aspire te aduce mai aproape de Harvard

0
514

Miercuri, 1 aprilie 2015, academia Aspire a lansat aplicațiile pentru o nouă ediție a celor mai prestigioase școli de vară din sud–estul Europei: Aspire Academy, Aspire High School și Aspire Professional. Programele își propun ca și anul acesta să descopere, dezvolte și să conecteze viitorii lideri ai României și ai Europei.

Academia Aspire este singurul program din România cu participare internațională, care utilizează o curriculă alcătuită pe modelul celei de la Universitatea Harvard și este  condus de profesori de la universități de top din Statele Unite.

Curricula programelor se axează pe leadership, antreprenoriat și dezvoltare personală. Cele 3 programe se desfășoară în intervalul 9-18 iulie, la Poiana Brașov, fiind destinate liceenilor, studenților, și tinerilor angajați ce au între 1-5 ani de experiență de muncă.

Participanții vor fi ghidați de către profesori și traineri de specialitate în comunicare, negociere, business și storytelling. Complementar, aceștia vor avea oportunitatea de a dialoga cu antreprenori locali și regionali și alți oameni de succes, pe teme diverse. Edițiile trecute au inclus whorkshop-uri despre: media cu Andi Moisescu și Lucian Mândruță, educație cu Mariana Gheorghe (CEO Petrom), business cu Georgios Argentopoulos (CEO Băneasa Developments), fotografie socială cu Cristian Movilă și antreprenoriat social cu Don Lothrop (fondator RomaniaOne). Pe lângă acestea, participanții Aspire High School vor mai avea parte și de panel-uri de discuții pe tema studiilor în străinătate și a procesului de aplicație pe care trebuie să îl urmeze.

Pentru cei selectați, academia reprezintă doar începutul experienței lor de dezvoltare, deoarece la finalizarea programului tinerii devin membri ai comunității Aspire, unde au parte de mentorat continuu în proiectele pe care le desfășoară, precum și de o serie de oportunități profesionale.

Aplicațiile sunt deschise tuturor tinerilor care pot demonstra abilități de leadership, dorința de auto-depășire, orientare către dezvoltarea comunităților din care fac parte, dar și sensibilitate interculturală. Perioada de aplicații se încheie pe 3 mai. Pentru mai multe informații despre programe și criteriile de eligibilitate, vizitați www.aspireacademy.ro.

Despre Aspire

Proiectul Aspire a început în anul 2011, când un grup de studenți români care au absolvit universități de top din Statele Unite și Europa au decis să ofere oportunitatea tinerilor români să experimenteze educația de care au avut ei parte. Misiunea Aspire este de a descoperi, dezvolta și conecta viitorii lideri ai Europei.

Contact:

Giorgiana Neagu – Co-președinte

Tel: 0769243384

E-mail: giorgiana.neagu@aspiregroup.org

Dani Oros – Co-președinte

Tel: 0745632667

E-mail: dani.oros@aspiregroup.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.