Asociația Tinerilor Bucureșteni te provoacă să iei parte la Herăstrău Gold Rush!

0
475

Asociația Tinerilor Bucureșteni organizează în data de 14 mai 2016 Herăstrău Gold Rush, o competiție interactivă de tip treasure hunt care are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Competiția se va desfășura pe parcursul a trei ore. Ora de începere a evenimentului este 11.

Diplome, medalii, precum și alte premii sunt puse la bătaie pentru concurenți, iar premiul cel mare pentru prima echipă care va ajunge la finish constă într-un număr de trei invitații la Electric Castle.

Concursul presupune rezolvarea mai multor jocuri și a unor mici competiții între echipele participante. Vor exista două puncte de plecare: intrarea de la Casa Presei și cea de la Fântâna Miorița.

Obiectivul competiției este acela de a susține o viață activă și sănătoasă, dar și de a provoca spiritul strategic al tinerilor.

Pentru a putea participa, concurenții trebuie să se organizeze în echipe de trei persoane și să completeze formularul de înscriere online.

De asemenea, aceștia trebuie să achite o taxă de 30 de lei/echipă, sub forma unei donații.

Pentru înscrieri, detalii despre achitarea taxei sau alte informații, accesați regulamentul evenimentului, disponibil aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.