Asociația Tinerilor Bucureșteni organizează în data de 14 mai 2016 Herăstrău Gold Rush, o competiție interactivă de tip treasure hunt care are ca scop promovarea unui stil de viață activ și sănătos. Competiția se va desfășura pe parcursul a trei ore. Ora de începere a evenimentului este 11.

Diplome, medalii, precum și alte premii sunt puse la bătaie pentru concurenți, iar premiul cel mare pentru prima echipă care va ajunge la finish constă într-un număr de trei invitații la Electric Castle.

Concursul presupune rezolvarea mai multor jocuri și a unor mici competiții între echipele participante. Vor exista două puncte de plecare: intrarea de la Casa Presei și cea de la Fântâna Miorița.

Obiectivul competiției este acela de a susține o viață activă și sănătoasă, dar și de a provoca spiritul strategic al tinerilor.

Pentru a putea participa, concurenții trebuie să se organizeze în echipe de trei persoane și să completeze formularul de înscriere online.

De asemenea, aceștia trebuie să achite o taxă de 30 de lei/echipă, sub forma unei donații.

Pentru înscrieri, detalii despre achitarea taxei sau alte informații, accesați regulamentul evenimentului, disponibil aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here