Asociația Studenților Geografi -Tabăra de GIS la Pârâul Rece

0
277

Asociația Studenților Geografi desfășoară în perioada 16-18 martie cea de-a doua ediție a Taberei de GIS. Proiectul se realizează cu sprijinul Ministerului Educației Naționale, Universității din București, Facultății de Geografie, ESRI și HERE la Pârâul Rece.

Organizatorii își propun să ofere studenților interesați de Sistemele Informatice Geografice cadrul potrivit pentru dezvoltarea personală, dar mai ales profesională. Cunoștințele pe care le au studenții în prezent sunt astfel puse în practică și consolidate cu ajutorul specialiștilor în domeniu. Așadar, Asociația Studenților Geografi trage înca o dată semnalul de alarmă pentru o nouă călătorie în cadrul acestei lumi fascinante, descoperind totodată și o altă latură a ceea ce noi numim geografie.

Tema ediției de anul acesta se conturează în jurul bazelor de date GIS și a algorimilor de procesare pentru realizarea materialelor cartografice. Programul cuprinde activități și workshopuri susținute de către dr. Cezar Buterez și dr. Marina Rujoiu-Mare Vîrghileanu, precum și de specialiști ESRI și HERE. Proiectul se adresează studenților și masteranzilor din cadrul Facultăților de Geografie și Geologie din țară, dar și a altor facultăți care împărtășesc idei și obiective comune.

Înscrierea participanților se realizează prin completarea formularului disponibil în materialele de informare online distribuite de către Asociația Studenților Geografi* și realizarea unui material cartografic în format JPG, 300 dpi care să evidențieze principalele căi de comunicații. Harta trebuie să fie însoțită de un text explicativ cu privire la tehnica de realizare și trimisă pe adresa de e-mail tabaradegis.asg@gmail.com pânăpe 8 martie 2018.

Activitățile propuse de către organizatori se vor desfășura atât pe teren cât și în sălile special amenajate. Deasemenea, în cadrul aplicațiilor de teren, participanții au posibilitatea de a intra în contact cu aparatura de specialitate asigurată de ESRI.

Nu mai sta pe gânduri și înscrie-te. Viitorul e aproape!

*https://www.facebook.com/events/1845790792111813/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.