Incepand cu 1 octombrie, AEGEE-Bucuresti – filiala a celei mai mari organizatii studentesti din Europa (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – isi deschide portile catre publicul studentesc, si nu numai, dornic sa se implice in voluntariat pentru a se dezvolta, dar si pentru a dedica timpul sau si altora.

AEGEE-Bucuresti cauta tineri studenti, boboci, absolventi ori angajati, sa devina parte din reteaua de membri existenta in peste 170 de orase in aproximativ 40 de tari din Europa si din imprejurimi.

Profilul ideal de candidat este al tanarului dornic sa-si dezvolte ori sa-si slefuiasca aptitudinile in plan personal si profesional, curios si netemator in a pune intrebari si pregatit sa invete si sa exploreze. In urma voluntariatului in AEGEE, se asteapta o imbunatatire a abilitatilor de leadership, simtul raspunderii, spiritul de echipa, responsabilitatea, organizarea timpului in mod eficient, educatia financiara, organizarea de eveniment, capacitatea critica si de analiza, educatia civica participativa.

Pentru a deveni membru, este necesara completarea formularului online, in urma careia va fi setata  o data favorabila a discutiei in cadrul unui interviu. Perioada de aplicatii este deschisa pana in data de 16 octombrie, urmata de perioada de interviuri si, ulterior, de perioada de inductie in organizatie, in urma indeplinirii cu succes a pasilor mentionati.

De asemenea, pentru a putea cunoaste organizatia mai bine, AEGEE-Bucuresti invita toti curiosii in propriul sediu de  pe strada Frumoasa, nr. 31, la Noaptea Organizatiilor Studentesti – Editia a III-a, ce va avea loc in data de 5 octombrie, incepand cu orele  20:00.

Urmareste-i pe pagina de Facebook pentru mai multe informatii si nu ezita sa ii contactezi pentru intrebari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here