vineri, mai 24, 2024
Recrutare IQool
AcasăExpert ZoneAfaceri și economieAsociația Creștem România Împreună și Patria Bank semnează un parteneriat strategic pentru...

Asociația Creștem România Împreună și Patria Bank semnează un parteneriat strategic pentru comunitățile locale

 Asociația Creștem România Împreună și Patria Bank pun laolaltă valori inspirate de tradiție și comunitate, semnând un parteneriat strategic bazat pe încredere și devotament față de producătorii locali prin care vor acoperi nevoile acestora din trei perpective: economică, socială și financiară. 

Acțiunea organizațiilor este inspirată de oamenii care oglindesc cel mai bine spiritul românesc, oamenii simpli care desfășoară activități de antreprenoriat la o scară mai mică și care au nevoie de un sprijin în dezvoltarea micilor afaceri. 

Ambele organizații au o activitate în centrul căreia se află o categorie specială de public: oamenii întreprinzători care au transformat pasiunea sau necesitatea într-o mică afacere pe care încearcă să o dezvolte și să o perfecționeze.  Asociația Creștem România Împreună  desfășoară o activitate fundamentată pe dimensiunea socială și economică, în timp ce Patria Bank s-a axat pe cea financiară.

Deși avem o activitate diferită, există o constantă în ambele cazuri și anume dorința de a veni în sprijinul gospodarilor sau micilor fermieri, prin consultanță și furnizarea frecventă de informații importante pentru ei, precum și dezvoltarea unor servicii simple și accesibile acestora.” a menționat Mihai Mihu, Președintele Asociației Creștem România Împreună.

Am găsit în asociația Creștem România Împreună un partener de încredere, împreună cu care să dezvoltăm misiunea de incluziune și de suport pentru comunitățile locale și pentru micii antreprenori si gospodari din zona rurală.

Proiectele Mall Țărănesc, Adoptă un țăran, Agapa cu meștesug ne-au inspirat și ne-au dat încredere că împreună putem face diferența, putem să ajutăm și putem uni cele două Românii: rurală și urbană.” a menţionat Ştefania Cristescu, Director Marketing şi Comunicare Patria Bank

Prin acordul încheiat, comunitățile locale vor beneficia de sprijinul necesar dezvoltării în timp ce organizațiile implicate vor contribui la promovare și creșterea economiei în mediul rural, respectiv îmbunătățirea situației pe care o împărtășesc comunitățile locale.

Contact: Mihai Mihu – președinte Asociația Creștem România Împreună; 0788 419 771; contact@cri.org.ro

Ştefania Cristescu – Director Marketing şi Comunicare Patria Bank; PR@patriabank.ro

Despre Asociația Creștem România Împreună

Asociația „Creștem România împreună” a apărut ca o necesitate în viață societății românești având ca principal scop promovarea și susținerea drepturilor și intereselor sociale, culturale. economice și profesionale ale românilor aflați în România sau în afara țării. Credem în România și în capacitatea noastră de a deveni maibuni.

Pentru că valorile în care credem sunt Integritatea, Responsabilitatea și Implicarea socială, echipa noastră își propune să restabilească o stare de normalitate în comunitățile în care activează, prin proiectele pe care și le propune. Proiecte: Planteza in Romania, Cucuieții maraton, Adoptă un țăran, Mall țărănesc, Agapa cu meștesug, Aproapele meu, Iromania.eu, Renaște România

Despre Patria Bank şi Grupul Patria Bank

Patria Bank, recent fuzionată cu Banca Comercială Carpatica, este o bancă românească, listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu prezenţă în 69 de oraşe la nivel naţional, peste 240.000 de clienţi şi 3,5 miliarde lei în active, fiind dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor locali.

Noua bancă se va concentra pe segmentul de retail, integrând tehnologia pentru a simplifica accesul clienţilor la servicii financiare performante şi va continua să fie un partener solid şi de încredere pentru companiile româneşti mici şi mijlocii, contribuind la dezvoltarea mediului antreprenorial local. 

Grupul Patria Bank este deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiţii, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiţii), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

Grupul Patria Bank include Patria Bank, Banca Comercială Carpatica, Patria Credit IFN, SAI Carpatica Asset Management şi Patria Asset Management.

Georgiana Gagiu
Georgiana Gagiu
Pot să spun despre mine că sunt o persoană comunicativă, prietenoasă, imi place să cunosc oameni noi şi să am multi prieteni dar sunt şi o persoană activă si dinamică.
RELATED ARTICLES

Most Popular