duminică, octombrie 17, 2021
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăTimp liberAsociația Bucureștiul Tinerilor - Regizor sau spectator ?

Asociația Bucureștiul Tinerilor – Regizor sau spectator ?

Asociaţia Bucureştiul Tinerilor organizează în perioada 8-9 mai – Minifestival de scurtmetraje făcute de liceeni și studenți, iar pe data de 14 mai – TEENSday – ziua adoleşcentului în București

Îţi plac filmele ? Te uiţi mereu la seriale în timpul tău liber, însă te-ai plictisit de tot ceea ce ştii deja şi îţi întrebi prietenii de alte capodopere cinematografice ? Ai ajuns unde trebuia ! Între 8 şi 9 mai vă puţeti înscrie la cel mai fresh minifestival de scurtmetraje făcute de liceeni şi studenţi. Nu există o tema impusă, astfel că vă puteţi lăsa creativitatea să domine proiectul vostru.

Cât de cool va fi să îţi vezi munca pe marile ecrane ? Să fii aplaudat la scena deschisă pentru că faci ceea ce îţi place… Acum ai ocazia ! Vino şi tu şi înscrie-ţi scurtmetrajul în competiţie, astfel făcând primul pas în viitoarea cariera de regizor.

Pentru a participa, ai nevoie bineînţeles de un scurtmetraj, însă cel mai important este optimismul şi bucuria  că poţi împărtăşi cu ceilalti munca ta şi visurile tale. Deoarece tema nu este impusa, ne aşteptăm să vedem o mare divesitate de idei şi concepte, întâmplări de viaţă sau poveşti fantastice. Fii cât mai creativ şi arată-ne că şi tu poti deveni un regizor de succes.

Cât despre tine, cel care vei veni să vizionezi scurtmetrajele colegilor sau prietenilor tai, nu te mai sfii. Ajută-i cu idei şi în ziua cea mare, cheama-ţi amicii la o zi de film gratuită. La sfârşit nu vei fi dezamăgit şi cu siguranta această experienţă o sa îţi potoleasca “pofta“ de filme cel puţin pentru 2 zile. Cele mai reuşite poze de instagram vor fi realizate doar în cadrul “Happy Cinema”, la Liberty Mall. Aşa că hai şi trăieşte o zi altfel din viaţă ta !

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular