Asociația ATIV recrutează!

0
267

ATIV – Asociația Tineri în Viitor caută tineri creativi, comunicativi și deschiși către nou pentru a crea împreună experiențe demne de o studenție cum altfel decât – creativă!
Înființată la începutul acestui an, ATIV ți-a pregătit în perioada următoare multe training-uri care să te ajute să-ți descoperi pasiunile și să-ți conturezi domeniile de interes pentru viitoarea carieră.

De la discuții libere cu angajați din companii din domeniile de interes în lumea actuală, până la training-uri privind teme diverse, care te vor ajuta în dezvoltarea personală și profesională. Toate acestea sunt create de o echipă tânără, dinamică și plină de pasiune în ceea ce privește voluntariatul.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm să faci parte din gașca noastră! Aplică până pe 30 octombrie 2015 completând formularul aici: http://goo.gl/forms/jNjRujYYt2. În plus, dacă ești student în cadrul ASE, te așteptăm să ne cunoști la standul din clădirea Mihai Eminescu, etajul 1.

Fii creativ! Implică-te! Vino în echipa ATIV. Mai multe detalii despre noi poți citi pe site-ul nostru: www.ativ.ro sau pe Facebook: https://www.facebook.com/ATIV-439191596257452/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.