Alexandru JurcanDe Halloween, Asociația Studenților la Istorie „Dacia” (Isha Bucharest) învie toate spiritele bune pentru colegul nostru Alexandru Jurcan.

Povestea lui este următoarea: după cinci ani de studenție la Istorie, Alex a fost nevoit să renunțe la marea lui pasiune din cauza unei dureri de spate care s-a dovedit a fi cancer la rinichiul stâng, extins apoi la plămâni și, de puțin timp, la ficat. Alex are 25 de ani, cancer și doar pe mama lui care de curând și-a luat concediu fără plată pentru a-l putea însoți pe Alex în fiecare zi la chimioterapie. Evident, chinurile lor nu sunt doar fizice și sufletești, ci și financiare.

Alex are 25 de ani, cancer și un război de câștigat. Haideți să facem o „alianță” și să dăruim din puținul nostru pentru sănătatea lui.

Vă așteptăm cu drag în Club Spice (Calea Victoriei 21-23 – lângă Poliția Capitalei), marți, 28 octombrie 2014, începând cu ora 22:00, pentru a ieși din neutralitatea față de războiul lui Alex și, totodată, pentru a ne distra pe ritmurile Trupei Shuffle, unii dintre cei mai inimoși susținători ai cauzei lui Alex.afis ASID

Donație: 5 lei și toate spiritele bune către colegul nostru Alex.

Dacă nu puteți ajunge, puteți direcționa sprijinul vostru în contul lui Alex: Alexandru Jurcan, BCR – RO19RNCB0746088646290001.