duminică, ianuarie 23, 2022
Recrutare IQool
AcasăDespre tineDezvoltare personalăASER te aduce mai aproape de lumea digitală și inteligența artificială prin...

ASER te aduce mai aproape de lumea digitală și inteligența artificială prin Techstorm

Techstorm este noul eveniment marca ASER, ce are ca tematică Artificial Intelligence & Machine Learning. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie, ora 15:30 la Hotel Caro (Strada Barbu Văcărescu 164A).

În cadrul evenimentului Techstorm vei avea ocazia de a afla insight-uri despre utilitatea inteligenței artificiale din companii precum PepsiCo, IBM și EY.

Evenimentul este dedicat tuturor studenților din București, iar participarea se confirmă prin completarea acestui formular până pe 7 aprilie.

Rezervă-ți unul din cele 90 de locuri la eveniment și află secretele inteligenței artificiale direct de la profesioniști.

ASER (Asociația Studenților Economiști din România) este un ONG care, de 21 de ani, dezvoltă personal și profesional studenți din București.

 

Techstorm Let's Focus on A.I.

Loreni Jerdeahttp://lorenijerdea.ro/
Sunt (relativ) sociabil și ador să îmi expun zâmbetul ori de câte ori am ocazia. Sunt perfecționist, dar totuși nu sunt absolut deloc punctual. Personalitatea mea combină extremele într-un mod elegant, iar țelul meu pentru următoarea perioadă e să îmbin matematica și business-ul cu relațiile publice și comunicarea. Sunt pasionat de geopolitică, diplomație, lobby și politică, dar și de muzică, televiziune și branduri online. Sunt o persoană foarte complexă și sunt foarte organizat în dezorganizarea mea.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular