ASER revine cu cea de-a noua ediție a proiectului Ingenius, în mediul online!

0
28
Ingenius

 În perioada 4-21 aprilie, ai șansa să descoperi ce înseamnă lumea Digital Marketingului și cum poți pune bazele unei campanii de promovare online de succes.

Join the world of Marketing: Pe parcursul proiectului, speakeri și traineri precum Dragoș Smeu, Andreea Orîndaru și Laurențiu Ion te vor învăța, prin intermediul prezentărilor și workshop-urilor, secretele Marketingului Digital, de la Creative Thinking și Performance Marketing, până la procesul din spatele unui vizual ori copy ideal. Astfel, Ingenius este locul unde îți poți forma și exersa cunoștințele, pentru o viitoare carieră în domeniul marketingului.

Meet the many sides of Marketing: Este foarte important să comunici cu oameni din domeniu, dar care lucrează în contexte diferite. Ingenius a sesizat această nevoie, așa că, în cadrul Bibliotecii Vii, îți va da ocazia să cunoști atât persoane care lucrează în companii și agenții, cât și freelanceri și antreprenori. Aceștia îți vor prezenta experiența lor profesională și îți vor răspunde la întrebările pe care le-ai putea avea despre Digital Marketing.

Allow your imagination to take control: Odată ce-ți vor fi puse la dispoziție informațiile necesare, vei avea ocazia să le pui în practică. În acest sens, Ingenius ți-a pregătit momentul Pitch-ului, unde îți vei putea arăta creativitatea și abilitățile acumulate pe parcursul proiectului.

Te-am făcut curios? Înscrie-te până pe data de 1 Aprilie pe www.aser.ro și pregătește-te pentru un proiect inedit, în cadrul ASER! Urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a vedea ce alte surprize îți pregătim!