ASER îți creează un album de rime cool, chiar în timpul sesiunii!

  0
  26

  ASER este alături de tine chiar şi în sesiune! Da, ai auzit bine! A dat start-ul campaniei 10 pentru Sesiune, prin intermediul căreia vei putea să treci cu brio peste examene. În perioada 3 iunie – 28 iunie, ASERiştii şi-au propus să te îndrume către rezultate excelente în sesiune, într-un mod plăcut, pregătindu-ți un album de vacanță, gata să fie completat chiar de tine.

  Bucket List:

  1. Ia-ți doza de energie din rime creative şi alege-ți replicile care te motivează să iei 10 în sesiune.
  2. Colecționează câte un sticker pentru fiecare curs care te aşteaptă pe birou.
  3. Destinație: căminele din Bucureşti. Printre foi, cursuri şi examene, unui student îi lipseşte cel mai mult o ieşire cu prietenii. De aceea, echipa ASER te vizitează în căminele studențeşti ale universităților din Bucureşti şi te surprinde cu multă energie, stickere şi bartere, pentru a-ți recăpăta motivația de a fi un student devotat.
  4. Lidl, Veeam şi Unicredit ți-au pregătit concursuri şi premii, pentru a-ți completa lista de experiențe pentru vara aceasta.

  Te aşteaptă o mulțime de surprize, care te vor motiva sa fii cea mai bună versiune a ta şi să dai start-ul unei veri de neuitat, chiar din timpul sesiunii.

  Ce mai aştepți? Intră pe pagina de Facebook (ASER) şi pe cea de Instagram (@aserbucuresti) şi ia parte la tot ce îți este pregătit. Colecționează stickerele sesiunii, câştigă premii cool pentru o vară de neuitat şi, printre cursurile monotone, citeşte regulamentele concursurilor pentru a fi din ce în ce mai aproape de experiențe inedite. Fă dintr-o sesiune stresantă, o destinație mai relaxantă!