afis GOP 1   Miercuri, 15 mai, Asociația Studenților la Comunicare – Universitatea din București (ASC-UB) își deschide oficial ușile. Grand Opening Party cu multă distracție, voie bună, talente ascunse de-ale studenților și voci bune. Petrecerea de deschidere este modalitatea de a arăta că studenții Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării știu să se distreze, iar volunariatul este plăcut la noi.

În prima parte a evenimentului, studeții vor afla care este misiunea ASC-UB și ce obiective au pentru viitor. Următoarea parte este cea în care studenții sunt stelele. Mulți dintre noi avem talente ascunse. Să ne lăudăm! Colegii noștri ne vor încânta cu vocile lor. Participantul Mass Media Star, Alex Cernat, va cânta alături de Giulia Damian câteva melodii R&B. Lor li se va alătura Cristina Stratulat care ne face încălzirea pentru o noapte de distracție.

Plastik Charm ne face onoarea de a susține un recital pentru Grand Opening Party ASC-UB. Băieții vin din nou să ne încânte cu piesele lor, după ce au fost la Media Prom și au ridicat toți studenții în picioare.

Asociația a fost înființată anul acesta. de trei studente. ”FJSC era singura care nu avea asociație studențească reprezentativă. După Media Prom am pus bazele ASC-UB. Putem spune că venim cu putere din spate și vrem să ne implicăm cât mai mult în viața studențească. Vrem să schimbăm prin exemplu, chiar dacă pare un vis.”, spune președintele fondator ASC-UB, Florentina Crușitu.

Studenților din ASC-UB li s-a alăturat sponsor Danone care susține inițiativa și dorința de a afla cât mai multe. Compania ne pregătește și o surpriză în săptămâna ce urmează. În plus, partenerii media TV CITY, Gen 90, IQool, România Pozitivă și StartUB ne sunt alături.

Grand Opening Party va avea loc în Kulturhaus, sus, unde sunt așteptați peste 300 de studenți. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here