„Asa se intampla cu toti oamenii obisnuiti”

0
150

Luni, 3 Februarie, începând cu orele 20:00, la În Culise Teatru Pub se va juca spectacolul AȘA SE ÎNTÂMPLĂ CU TOȚI OAMENII OBIȘNUIȚI. Scris de Theo Herghelegiu, piesa îi are în distribuție pe Maria Popovici, Paul Alexandru, iar regia îi aparține lui Cristian Bajora. Durata: 1h. Prețul unui bilet: 30 lei.

Poți spune ușor că universul nare nici un rost. Nimeni nu se va supăra. — Dar afirmă același lucru despre un individ oarecare; el va protesta și va lua chiar măsuri spre a te sancționa. Așa suntem cu toții: ne scoatem din cauză cînd e vorba de un principiu general și nu ne e rușine să ne izolăm întro excepție.” (Emil Cioran – Amurgul Gândurilor)

Viețile oamenilor sunt atât de similare și ei nici măcar nu-și dau seama. Toți se cred speciali, simt că există o sclipire undeva în interior și la final își dau seama că totul, dar totul este în zadar. Bei în exces, mănânci mai mult decât ai nevoie, schimbi bărbații și femeile din viața ta precum îți schimbi zilnic tricoul, dansezi, te droghezi.. sau din contră, te abții de la excese și mănânci numai rădăcini, te culci înainte de ora 22 și mereu cu aceeași persoană și gata! ”Ești special”. Dar la final.. nu te deosebești cu nimic de ceilalți. Te naști, te consumi, îmbătrânești și faci riduri, la fel ca restul, pentru ca mai apoi să rămâi singur, exact cum te-ai născut.

O tragicomedie care reușește să stârnească în tine dorința de a te cunoaște mai bine și de a găsi acel sens al vieții de mult timp căutat. Vei râde, chiar dacă amar, și te vei regăsi în neliniștile și absurdul personajelor. Dar așa e viața, absurdă. Și banală.

Program In Culise 31 Ianuarie - 6 Februarie