960163_218262598335228_554359405_nO serie de meciuri demonstrative cu scop caritabil se vor desfasura pentru copiii aflați în secția de arși a Spitalului de Copii „Grigore Alexandrescu”, marţi, 17 decembrie, ora 17:30, în sala de sport a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară. Meciurile se vor desfășura între o echipă a fostelor glorii ale fotbalului românesc, o echipă a artisților și o echipă formată din profesori de la mai multe universităţi din Bucureşti.

Personalități precum Dan Bittman, Eduard Petroşel, Dani Oţil, Andrei Duban, Mihai Mitoşeru, Mihai Georgescu, Romică Ţociu, Tiberiu Soare – dirijorul Orchestrei Naţionale Radio, Vali Savadosi, Mihai Ionescu, Tudorel Stoica, Adrian Bumbescu, Daniel Gherasim, Ionuț Luțu, Helmuth Duckadam au dat curs invitației noastre, prezența acestora la meciul demonstrativ confirmându-ne importanța unui astfel de demers.

Romanian Youth Sports Association (RYSA) susține și organizează acțiuni sportive, studențești și de tineret în România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului. Asociația vizează practicarea sportului în rândul tinerilor și promovează un stil de viață sănătos în sensul dezvoltării armonioase a acestui grup.

www.rysa.ro