Pentru că suntem în toiul lunii decembrie, lună ce stă sub semnul altruismului şi al generozităţii, ASMI (Asociaţia Studenţilor la Matematică şi Informatică) vă invită la a patra ediţie a festivalului caritabil “Artă’n dar”. Acesta este un eveniment cu tradiţie pentru studenţii din ASMI, prin care sunt promovate valori autentice din cadrul artei: muzică, teatru, film, cu scopul de a strânge fonduri pentru un caz social din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică.

1466070_777743178918948_1732597425_n

Care este mecanismului schimbului cultural? ASMI oferă doze de artă şi voie bună, prin organizarea a patru seri tematice, în perioada 9-13 decembrie.

Artă’n dar debutează cu o seară de muzică, luni, 9 decembrie, la Spice Club, unde vă va cânta şi încânta Mircea Vintilă, alături de alţi tineri talentaţi.

Marţi, 10 decembrie sunteţi aşteptaţi la un dialog inedit între Andrei Aradits si Dan Bordeianu, pe tema nevoii întoarcerii tinerilor la adevărata artă, modelată sub forma teatrului. Mai apoi, trupa studenţilor la UNATC va pune în scenă piesa “Appassionata”, iar finalul serii va fi marcat de un moment de teatru Forum.

Joi, 11 decembrie, începând cu orele 19 vă invităm în cadrul sălii de cinema a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”, la o seară de film, unde vom proiecta producţiile cinematografice: “Now you see me” şi “Poziţia copilului”.

Vineri, 13 septembrie, de la ora 19, la Arena Pub vom marca sfârşitul celei de-a patra ediţii “Artă’n dar” cu o seară inedită de stand-up comedy şi magie, prin care vom integra în peisajul tradiţional cultural forme de entertainment cunoscute şi apreciate. Misterul va fi asigurat de Andrei Isfan şi Andrei Crăciun, iar umorul va fi livrat de doi studenţi talenţi din ASMI.

Biletele pentru fiecare seară în parte costă 5 lei şi se vor putea achiziţiona de la intrare. Fondurile strânse vor fi donate unui student cu o situaţie financiară precară din cadrul Facultăţii de Matematică şi Informatică.

impARTE şi tu bucurie alături de ASMI!

Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe site  și pe Facebook,

Vă aşteptăm!