marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăLifeStyleArt Out recrutează voluntari

Art Out recrutează voluntari

„Ești creativ? Vrei/iți place să faci voluntariat? Vrei să dobândești experiență profesională și personală? Devino membru Art Out. Este locul ideal pentru tine. Alege departamentul care te interesează:
*REDACȚIE;
*TRADUCERI;
*CREAȚIE;
*PR&MARKETING;
*PROIECTE;
*FINANȚE;
*HR.
Între 3-17 octombrie intră pe pagina oficială Art Out și completează formularul de înscriere.

CE ESTE ART OUT?

Art Out este o asociație non-profit ce dezvoltă proiecte și produse culturale, având ca scop declarat susţinerea procesului de creaţie artistică; organizarea de evenimente cultural-artistice, științifice, educaționale și recreative; realizarea de cărți, publicații periodice și materiale multimedia, cât și participarea la și organizarea de programe naționale și internaționale, cu și pentru tineri.

Art Out a dezvoltat de-a lungul celor peste cinci ani de experiență în sectorul cultural din România doua publicații de elită: Art Out și Teen Art Out.
Art Out este o revistă de artă unde pasiunea pentru artă, arhitectură, proiecte de restaurare și patrimoniu se regăsește în paginile scrise chiar de către voluntarii asociației.

Mai multe despre noi găsești aici:
– pe pagina Art Out https://www.facebook.com/ArtOutMagazine/?fref=ts
– pe site: www.artout.ro.
-pe blog http://artout.ro/reviste/blog/ .

Pentru detalii, ne poți scrie pe adresa resurse-umane@artout.ro’’.

Ana Lazar
Să aflu, să învăț, să cunosc oameni frumoși sunt cele mai importante valori pentru mine şi cred că cel mai rapid drum către succes este să ai încredere în propriile capacități.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular