Art Fashion Fair – Local Designer Market 22-23 octombrie

0
86

Hai la Art Fashion Fair – Local Designer Market în weekend să cunoști 6 dintre cei mai tari designeri contemporani de modă din România.

Art Fashion Fair, cel mai cool eveniment de lifestyle și fashion din România , este o expoziție cu vânzare ce promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco, produse organice) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Pe 22-23 octombrie 2016, de la ora 12 la 20, vă așteptăm la Art Fashion Fair – Local Designer Market– cel mai nou eveniment marca Art Fashion Fair – cu o selecție eclectică de designeri români și zonă de lounge în oaza noastră urbană de la Maison 13 (Str. Dumbrava Rosie 2, Gradina Icoanei). Intrarea este liberă și încurajăm accesul cu animale de companie!

Să întelegeți mai bine despre ce este vorba, mai jos vă prezentăm 6 dintre cei mai talentați designeri  români de modă  pe care îi puteti cunoaște la Art Fashion Fair – Local Designer Market weekend-ul viitor:

  1. Chemistry – Creative Director Vera Alecsa
  2. Alex Ciobanu
  3. Mihaela Cretescu
  4. Bianca Popp
  5. NOON
  6. Sokezama Unicate Manufactures

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.