marți, iunie 25, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipArhitecți cu pene la Muzeul „Grigore Antipa”

Arhitecți cu pene la Muzeul „Grigore Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii sâmbătă, 14 aprilie 2018 de la ora 11:00, la o nouă întâlnire cu temerarii exploratori Dodi și Roni care, împreună cu specialistul Muzeului Andreea Cătălina Drăghici, le vor povesti micuților despre câțiva maeștri ai arhitecturii naturale.

De la pasărea care este atât de „bogată” încât are propria-i insulă, la cea care transformă grămada de gunoi într-un adevărat incubator, și până la un veritabil maestru al arhitecturii, care-și țese cuibul într-o delicată formă de mănușă, vom descoperi ce specie de pasăre este mai inventivă și mai pricepută, dar vom prezenta și excepția care confirmă regula: pasărea care preferă să fie doar musafir în cuibul altora.

Copiii vor fi pe rând atât spectatorii cât și protagoniștii spectacolului în care vor fi implicați printr-o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre. La final, actorii păpușari au pregătit, ca de obicei, o mică surpriză tuturor celor care vor fi inspirați de momentele artistice și vor dori să-și facă acasă propriul teatru de umbre!

La întâlnire sunt invitați copiii cu vârste cuprinse între 4 și 9 ani. Înscrierile se pot face pe adresa de e-mail info@antipa.ro, în limita a 50 de locuri, iar taxa de participare este de 15 lei/copil.

RELATED ARTICLES

Most Popular